– Selvfølgelig er jeg skuffet

Wayne Rooney er naturligvis skuffet over at være sendt på bænken, men ser fortsat positivt på sin fremtid på landsholdet.

Det er næsten lige så stort i medierne når Wayne Rooney bænkes på landsholdet, som når Trump og Clinton mødes i tv-debatter. I hvert fald har 30-årige Rooney stjålet en del af overskrifterne de seneste dage, og nu bekræfter Gareth Southgate så, at anføreren er sendt på bænken i morgen mod Slovenien.

Og manden med 117 landskampe på cv’et er da naturligvis også skuffet, over han nu er røget på bænken.

– Slevfølgelig ønsker man at spille. Men jeg forstår og respekterer managerens beslutning, og støtter mine medspillere 100%. Jeg er klar til at komme ind fra bænken, hvis der er brug for mig. Vi kan forhåbentlig få de tre point, og jeg er altid stolt af at spille for mit land. Uanset om det er fra start, som indskifter eller bare en del af truppen.

– Jeg tager det pænt og er i godt humør, selv om jeg helst ville spille. Jeg håber vi kan vinde uden mig, og gør alt hvad jeg kan for at være klar til i morgen, udtalte Rooney på dagens engelske pressemøde i Slovenien.

I morgen vil anførerbindet i stedet blive båret af Liverpools Jordan Henderson, og det valg støtter Rooney fuldt ud.

– Min rolle som anfører ændrer sig ikke. Jeg vil altid støtte mine holdkammerater uanset om det er på eller udenfor banen. Jordan er en god leder. Han har gjort det godt i den svære rolle i Liverpool, med at erstatte Gerrard som anfører. Han er en god spiller med gode lederegenskaber. Han kan være stolt over det, siger Rooney.

Rooney, der har nettet 53 gange i den engelske landsholdstrøje, afviste samtidig at trække sig fra landsholdet. Og tog det ikke så tungt, at flere buhede ham af banen på Wembley i lørdags.

– Jeg spiller på landsholdet så længe jeg er ønsket. Jeg har ikke ændret på mine planer for fremtiden, lød det fra Wayne Rooney.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rooney bænkes af Southgate

Næste artikel

Er Herrera løsningen på Uniteds problemer?

ANNONCE