Sikker sejr over West Brom

United vandt 2-0 i lørdagens kamp mod West Bromwich Albion. Lingard og Mata stod for målene.

United skulle forsøge at følge op på onsdagens sejr i Champions League over CSKA Moskva.

Louis van Gaal havde givet genvalg til de startende fra midtugens kamp, hvilket altså betød, at Lingard var på venstrekanten og Martial på toppen med Rooney i positionen bagved.

Som mange forventede, havde United bolden stortset hele tiden, men som billedet har været den seneste tid, manglede der i kampens indledning tempo og idéer, der kunne åbne udeholdets forsvar op.

Efter 15 minutter blev Juan Mata spillet fri i i højre side efter et fint angreb, men spanieren fik overplaceret sin afslutning, der gik forbi mål.

Mod slutninigen af første halvleg tog presset fra United en smule til. Først kom Lingard fri igennen efter en fejl fra WBAs Dawson, men den tidligere United-centerback, Jonny Evans kom ned og blokerede.

Senere lavede Martial halvlegens flotteste detalje med en sparkefinte midt for mål, men angriberens afslutning sad dog lige på Myhill i målet.

United var igen toneangivende i anden halvlegs begyndelse. Efter 51 minutter kom der hul på bylden, da en clearing endte ved Jesse Lingards fødder uden for feltet. Den unge englænder tøvede ikke og lagde flot bolden udenom Myhill og ind ved den fjerneste stolpe.

Efter føringsmålet var det, som om at West Bromwich ville lege med. De kom længere frem på banen og lagde tryk, hvilket åbnede muligheder for, at United kunne lukrere på kontra den anden vej.

Med et kvarter igen fik United et chok, da Berahnino pludselig fik en hovedstødschance i en hel fri position tæt ved mål, men han evnede ikke  at ramme målet.

I den ordinære spilletids sidste minut blev Martial sendt afsted i dybden efter et West Bromwich-boldtab. Angriberen er hurtigere end de fleste, og Gareth McAuley måtte da også hive i nødbremsen. Rødt kort og straffe til United.

Juan Mata tog sig sikkert af straffesparket og sikrede derfor United en fortjent 2-0-sejr.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her