Sølv til Pereira og Brasilien

Andreas Pereira spillede en central rolle i morgenens VM-finale mellem Brasilien og Serbien for u20-landshold.

Her til formiddag spillede Brasilien og Serbien finale ved VM for u-20 landshold. Begge hold havde en repræsentant fra Manchester United i truppen, men begge måtte starte på bænken.

Der er store forventninger til Andreas Pereira, som i foråret fik forlænget sin aftale med United. Pereira startede ude i dagens kamp, men kom ind efter en times tid. Han skulle ikke bruge lang tid på at komme i centrum, da han elegant udlignede til 1-1.

Den offensive midtbanespiller driblede sig igennem serbernes forsvar og sendte bolden i nettet, og havde flere fine aktioner undervejs, blandt andet i den forlængede spilletid, hvor han havde en fornem aflevering der var ved at give mål.

Med 1-1 efter 90 minutter, måtte holdene ud i forlænget spilletid. Her havde begge hold fine chancer, men fik ikke udnyttet dem i det silende regnvejr. Bedst som man sad og ventede på straffesparkskonkurrencen, slog Serbien til og scorede til 2-1 med få minutter tilbage. Brasilianerne fik ikke svaret tilbage, og dermed måtte Pereira og co nøjes med sølvmedaljerne.

Serbiske Vanja Milinkovic kom til United sidste år, men tilbragte hele sæsonen på udlån. Han så i dag hele finalen fra bænken, men kan altså nu kalde sig verdensmester for u20-landshold.

Begge spillere kan nu drage på sommerferie, inden de senere på sommeren skal i gang med hård pre-season under van Gaal. Pereira har udtalt, at han vil kæmpe for chancen i United fremfor at blive udlånt, mens det er mere uvist omkring Milinkovic, som enten skal på udlån eller være gardering for mere erfarne keepere.

Shaw: Preseason afgørende for nyindkøb

Allegri: Pogba er glad i Juventus