Solskjær: Næste skridt er at være bedre end Liverpool

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Næste skridt er at være bedre end Liverpool

24 oktober, 2021 - 09:52
Manchester Uniteds norske manager fortæller, at et af klubbens næste skridt skal være at blive kontinuerligt bedre end ærkerivalerne fra Liverpool F.C.

Ole Gunnar Solskjær ©Imago

Der er dømt North West Derby på Old Trafford søndag aften, når Manchester United og Liverpool krydser klinger i Premier League.

I den forbindelse brugte Ole Gunnar Solskjær en del af pressemødet op til kampen på at snakke om søndagens modstander.

- De sidste fire år har vi været resultatmæssigt bagefter dem. Nu er vi begyndt at tage skridt i den rigtige retning, men det næste store skridt er at være over dem, ligesom vi var i sidste sæson. Men det er historie, og forhåbentligt kan vi opnå noget endnu bedre denne sæson, siger Solskjær.

HØR OGSÅ: Optaktspodcast med Kian Fonoudi og Clark James

Det har endnu ikke flasket sig for "De Røde Djævle" spillemæssigt denne sæson, men holdets manager er fortrøstningsfuld.

- Jeg forventer helt klart, at vi forbedrer os i løbet af de næste måneder. Cristiano Ronaldo har været her i en måned, Jadon Sancho har været her i to, og Marcus Rashford er kun lige kommet tilbage, siger den 48-årige nordmand.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her