Startopstillingen vs Leicester

Der er dømt topbrag, når Leicester og Manchester United tørner sammen på King Power Stadium i aften.

Spol tiden et halvt års tid tilbage. United lå og kæmpede for en plads i Champions League, mens Leicester lå i bunden af Premier League, og kæmpede for overlevelse.

I aften mødes de to hold på King Power Stadium, og det er i et topopgør. Leicester har fået en forrygende start på sæsonen, og lå inden dagens runde i spidsen af ligaen, et point foran netop Manchester United.

Louis van Gaal og United har været ramt af en række skader i den seneste tid, og er igen i dag ramt af afbud. Det betyder blandt andet, at flere unge talenter er at finde på bænken, heriblandt Cameron Borthwick-Jackson og Marcus Rashford.

Foruden at være en dyst om førstepladsen i Premier League, er kampen også en revanche for United, der sidste sæson tabte 5-3 i Leicester. Ligesom kampen ikke mindst kan blive historisk for Jamie Vardy, der med et mål i dag, vil overgå Ruud van Nistelrooy, og være den eneste mand i ligaens historie til at score i 11 kampe i træk.

Manchester United starter i følgende formation i dag mod Leicester:

David de Gea
Matteo Darmian – Chris Smalling – Paddy McNair – Daley Blind
Michael Carrick – Bastian Schweinsteiger
Juan Mata – Wayne Rooney (cpt) – Ashley Young
Anthony Martial

Bænken: Sergio Romero, Memphis Depay, Cameron Borthwick-Jackson, Marouane Fellaini, Marcus Rashford, Morgan Schneiderlin, Andreas Pereira.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Giggs frustreret over udlån af Wilson

Næste artikel

Uafgjort i topkampen

ANNONCE