U18: Liverpool tævede United

Uniteds unge talenter løb ind i et tungt nederlag i dagens kamp ude mod Liverpool, der sendte United hjem med 4-0 i kufferten.

0-4 endte dagens u18-kamp mellem United og Liverpool her til formiddag. Uniteds unge talenter løb dermed ind en mindre øretæve fra de evige rivaler fra Merseyside.

Allerede efter et kvarters tid var hjemmeholdet i front med 2-0, på mål af stortalenterne Jerome Sinclair og Harry Wilson. Wilson har allerede været omkring det walisiske landshold, mens Sinclair har snuset til førsteholdsfodbold i Liverpool.

Inden pausen blev det også 3-0, inden Liverpool i anden halvleg satte punktum med målet til 4-0. Uniteds midtbane var i perioder total uden styring, og formåede aldrig at dominere kampen.

Holdet er ramt af en del skader, og havde i dag blot to mand med på bænken. Bedre gik det dog u16, der vandt 1-2 mod Liverpool. Næste opgave for u18 er om fjorten dage, når Stoke gæster Carrington.

United: Henderson; Riley, Tuanzebe, Williams, Warren; Rathbone, Redmond, McTominay, Borthwick-Jackson, Dearnley; Mitchell.

Reserver: Dorrington, Johnson.

Blind: Jeg er glad og stolt