U18: Storsejr mod City

Uniteds unge talenter var i aktion i formiddags, hvor de hjemme vandt med hele 5-2 mod de talenterne fra den blå del af Manchester.

I ugens løb var u18-talenterne i aktion i FA Youth Cuppen, hvor det hjemme på Old Trafford blev til sejr på 3-0 over Hull. I dag var der så atter gang i netmaskerne, da United hjemme på Carrington vandt med hele 5-2 i lokalbraget mod City.

Banen var ikke god, vejret var ikke godt, men resultatet var glimrende. Kampen bar præg af de to førnævnte omstændigheder, men United fik mest ud af det i dag i Manchester, på trods af et par af de normale startere blev sparet.

Callum Gribbin lavede to kasser forleden mod Hull, men måtte i dag se til fra bænken i hele kampen. Til gengæld fik unge Ethan Hamilton chancen, og skotten kvitterede med en scoring og flere fine detaljer.

United førte med 2-1 ved pausen, efter at Devonte Redmond og Hamilton havde bragt United foran, efter Citys hurtige føringsmål ti minutter inde i kampen. I anden halvleg scorede Ro-Shaun Williams efter hjørnespark til 3-1, inden City kort efter fik reduceret.

Marcus Rashford brændte en række chancer i FA Youth Cuppen mod Hull, men var på pletten i dag efter en times spil. Et udspark fra keeper Dean Henderson gik gennem hele Citys forsvar, hvorefter Rashford sendte bolden i nettet. Kort før tid gjorde Zachary Dearnley det til slutresultatet 5-2.

Hele United-holdet leverede en fin indsats, men speciel ros til Charlie Scott der var glimrende på den defensive midtbane, hvor han læste spillet godt og var sikker i pasningerne. Ligesom også højrebacken Tyler Reid var stærk, og konstant knoklede frem og tilbage langs linjen, og var god defensivt og leverede blandt andet en assist i offensiven.

Med sejren haler United ind på City, der ligger nummer tre, lige foran United i tabellen. United har 26 point efter 15 kampe, mens førerholdet Middlesbrough har hele 36 point efter 16 kampe. U18-holdet møder næste uge Wolverhampton på udebane.

United: Dean Henderson; Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah (89′ Ruari Croskery), Charlie Scott, Devonte Redmond, Ethan Hamilton (86′ Zachary Dearnley); Marcus Rashford.

Reserver: Oliver Byrne, Oliver Rathbone, Callum Gribbin.