U18: Wolves tog snæver sejr

Uniteds talenter var i aktion i eftermiddags, men måtte vende hjem til Manchester uden point.

Uniteds unge talenter var i dag på besøg hos Wolverhampton, i en kamp der aldrig blev den store oplevelse. Kraftig vind og perioder med regn gjorde det svært for begge hold at spille seværdig fodbold.

Hjemmeholdet startede bedst og kom foran efter 11 minutters spil, helt fortjent efter spil og chancer. United kom bedre med i løbet af 1.halvleg, og havde blandt andet et forsøg på træværket. Men genrelt var Wolves bedst i de vanskelige forhold.

Anden halvleg gav samme kampbillede som de første 45 minutter. United pressede hårdt på til sidst, men målet og udligningen kom ikke. 

Nederlaget til United betød samtidig, at Middlesbrough er sikre på at vinde U18 pulje to, mens United endnu har mulighed for at klatre op på 2.pladsen. Pt er Paul McGuinness og hans unge tropper på 3.pladsen, men med to kampe færre spillet end Everton, der dog har seks point ned.

United møder i weekenden Derby i den næstsidste runde af gruppespillet. De to mandskaber mødtes også i weekenden, hvor United tog sejren i sidste minut. I sidste runde møder United puljevinderne fra Middlesbrough, inden slutspillet går i gang.

United: Dean Henderson; Tyler Reid (Oliver Rathbone 79′), Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley, Devonte Redmond (Jordan Thompson 79′), Timothy Fosu-Mensah; Demetri Mitchell (Ruari Croskery 79′), Callum Gribbin, Marcus Rashford.

Ubenyttet reserve: Oliver Byrne.

 

 

Forrige artikel

Schmeichel: United er nødt til at holde på De Gea

Næste artikel

Real Madrids de Gea-interesse kølnet

ANNONCE