U21: Nederlag i lokalbrag mod City

Uniteds u21-mandskab tabte i eftermiddags med 1-0 til naboerne fra City.

Uniteds u21-hold var i eftermiddagsn i aktion på Etihad Stadium, hvor de lyseblå naboer tog i mod. Kampen var flyttet fra Citys nye moderne træningsanlæg til selve Etihad, hvor omkring 3.000 tilskuere så hjemmeholdet vinde 1-0.

City startede kampen bedst, og kom fortjent foran efter 17 minutters spil. United havde svært ved at få fat i bolden, og havde det svært offensivt i lange perioder. Omvendt stor ros til Uniteds centrale forsvar, der kampen igennem viste stort potentiale.

Ro-Shaun Williams har haft en fantastisk sæson på u21-holdet, på trods af han egentlig blot er 1.års u18-spiller i denne sæson. I dag var hollandske Timothy Fosu-Mensah makkeren i forsvaret, eftersom Regan Poole sad over med henblik på mandagens FA Cup-kamp.

Både Joe Riley og James Weir der begge var med på bænken i torsdags mod FC Midtjylland, fik i dag fuld spilletid for u21-holdet. Ingen af dem markerede sig voldsomt, men er fortsat i spil til kampen mod Shrewsbury på mandag, alt efter skadessituationen i førsteholdstruppen.

Samme kamp var nok grunden til at Will Keane blev pillet ud efter lidt over en times spil. Sidst i opgøret kom Demetri Mitchell på banen, og han fortsætter dermed vejen tilbage mod mere regelmæssig spilletid, efter at have været mere på sidelinjen med skader end på banen det seneste år.

Trods nederlaget, fører Uniteds u21-mandskab fortsat ligaen med 34 point efter 15 kampe, hvilket er to mere end Sunderland og hele ti mere end City på 3.pladsen.

UNITED: Joel Pereira; Sadiq El Fitouri, Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah, Joe Riley; James Weir, Devonte Redmond, Matthew Willock, Joe Rothwell (75′ Demetri Mitchell); Marcus Rashford, Will Keane (67′ Scott McTominay).

Reserver: George Dorrington, Oliver Rathbone, Josh Doughty.