U21 til tops efter sejr over City

Manchester Uniteds U21-mandskab krydsede i aftes klingre med Manchester Citys ditto. Det endte 1-0 til Uniteds unge gutter efter mål af Joe Rothwell.

Barclays U21 Premier League hopper op på førstepladsen i rækken efter derby-sejr mod Manchester City på Leigh Sports Village.

Efter et kvarters spil blev femmålsmanden Will Keane sendt i dybden, men den skarpe angriber valgte uselvisk at spille den på tværs, og her kom Joe Rothwell og lagde sit første sæsonmål i rosen.

Manchester United fortsatte dominansen i hele første halvleg, hvor især Timothy Fosu-Mensah på højrebacken kom til baglinjen og smed mange gode indlæg ind.

Josh Harrop blev skadet efter 70 minutter, og derfor blev den tidligere City-ungdomsspiller Sadiq El Fitouri introduceret til kampen.

Joel Pereira i United-målet kom først på arbejde i anden halvleg, men et par gode, sene redninger sikrede Manchester United en smal sejr over bysbørnene.

Dermed har Warren Joyces drenge vundet otte ud af otte hjemmekampe.

Manchester United U21: J.Pereira; Fosu-Mensah, Williams, Love, Riley; Poole, Redmond, Rothwell (Rashford 71); Harrop (El Fitouri 69), Keane, Weir. Bænken: Henderson, McTominay, Mitchell.