U21: Wilson skadet i Sunderland-remis

Tyler Blackett blev udvist, mens James Wilson måtte udgå med en skade, da U21-holdet mandag aften spillede 1-1 på Stadium of Light.

Manchester United fører stadig U21-ligaen, efter de mandag aften gæstede Sunderlands reserver på Stadium of Light. Andreas Pereiras føringsmål efter 20 minutter blev udlignet 14 minutter senere, og resultatet holdt hjem.

Sunderland fik ellers en gylden mulighed for at lægge et pres på gæsterne, da Tyler Blackett så rødt kort inde i anden halvleg, efter at have slået ud efter en modspiller. “De røde djævle” formåede dog at holde Sunderland fra fadet.

James Wilson, der med Falcao og Van Persies manglende skarphed har været inde over førsteholdet flere gange, måtte humpe ud med en skade kort før pausefløjtet.

United topper U21 Premier League med 23 point efter 14 kampe. Det er et point foran Southampton på andenpladsen, som selv spillede 0-0 mod Tottenham.

9. marts får Uniteds ungdomshold mulighed for at vise bedre takter, når selvsamme Tottenham gæster Manchester.