United smed føring og tabte mod PSV

Manchester United fik en skidt start på Champions League-sæsonen, da de tabte 2-1 til PSV Eindhoven, selvom de kom foran lige før pausen.

Manchester Uniteds længe ventede retur kom endelig tirsdag aften, da United skulle en tur til Holland. Her ventede et opgør mod gruppens bedst seedede hold, PSV Eindhoven.

Wayne Rooney missede opgøret med en skade, og i hans sted fik Anthony Martial for første gang chancen fra start efter hans forrygende debutscoring mod Liverpool lørdag. Memphis Depay var også med fra start mod hans gamle klub.

United startede fint og spillede i et højt tempo i kampens indledning. Seks minutter inde i kampen løb Memphis Depay til baglinjen og slog bolden ind mod Ander Herrera, der var gået med frem. Den spanske midtbanespiller fik dog ikke ordentlig kontakt med bolden.

Luke Shaw havde været en af de store positive oplevelser i sæsonen, og et kvarter inde i kampen spurtede han i karakteristisk stil forbi et par forsvarsspillere. Da han nåede ind i feltet, blev han dog mødt af en hård tackling, der sendte ham til gulvet. Gengivelserne viste et ubehageligt slag til benet, og Shaw måtte bæres fra banen efter næsten ti minutters pause. Desværre lignede det en alvorlig skade til den unge venstreback.

Skadespausen så ud til at slå United ud af rytmen i perioden efter målet, men som halvlegen skred frem kom United tættere på PSV’s mål. Med fem minutter til pausen kom gennembruddet, da Memphis modtog bolden på kanten af feltet. Der var to PSV-forsvarere i nærheden, men Memphis tog et skarpt træk ind imellem de to spillere og sendte bolden imellem benene på målmanden. 1-0 United efter et fremragende solomål af Memphis mod sin gamle klub.

United kunne have gået til pausen med en 2-0-føring. Først fik Memphis endnu et godt tilbud efter en kontra, og kort efter pressede Chris Smalling PSV-kanten Lestienne af bolden og løb mod mål. Smalling var pludselig fri på kanten af feltet, og i afslutningen kunne man desværre se, at den situation ikke var helt normal for forsvarsspilleren, der skød lige på målmanden.

Det skulle vise sig at blive dyrt for United ikke at udnytte de to chancer. PSV spillede sig nemlig til et hjørnespark i overtiden før pausen. Hector Moreno nåede over Darmian og headede bolden mod mål. Blind fik hovedet på bolden, men kunne ikke rette den forbi, og så gik holdene til pausen ved 1-1.

PSV havde startet anden halvleg stærkt og fik en god mulighed for at slå kontra, da Darmian lagde bolden lige i fødderne på Guardado, der sendte Lestienne i dybden. Lestienne sendte bolden ind til Luciano Narsingh, der headede bolden i nettet.

United fik en god mulighed for at svare hurtigt igen fem minutter senere. Juan Mata lagde bolden af til Schweinsteiger, der fandt Mata med en flot aflevering i dybden. Mata kiksede dog noget ukarakteristisk sin tæmning i helt fri position.

Manchester United pressede på for en udligning og sad på spillet i anden halvleg. De kunne dog ikke spille sig til helt store chancer. Med et kvarter igen blev Martial spillet i dybden, men kom ud i en spids vinkel og afsluttede tamt forbi mål.

Med syv minutter igen kunne PSV have lukket kampen, da Luuk De Jong blev spillet helt fri. Han skød dog langt over, selvom han var helt alene med de Gea.

United lagde et tungt pres på PSV imod slutningen af kampen, men det lykkedes aldrig rigtigt at skabe store chancer. PSV vandt kampen 2-1, og United fik en skidt start på Champions League-gruppespillet.