United tabte i Wolfsburg

Overraskelsen i Tyskland udeblev, og United er ude af dette års Champions League.

Skriften var klar for United. De måtte ikke få et dårligere resultat end PSV, men dette betød, at en sejr nok var påkrævet, da PSV hjemme mødte CSKA Moskva.

Louis van Gaal havde lavet to ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod West Ham. Memphis og Guillermo Varela havde fået chancen fra start.

Efter tre minutter var det for alvor ved at blive svært for United. Et tidligt slået indlæg endte ved Schürrle, der havde rigtig meget tid og plads. Tyskeren var dog ikke koldblodig og sparkede bolden et godt stykke over.

Der skulle ikke gå mange minutter, før forløsningen kom for United. Schürrle tabte bolden på midten, hvorefter Mata med en flot aflevering fandt Martial i dybden. Den unge angriber svigtede ikke og scorede endnu en gang på Henry’sk vis.

Glæden skulle være kortvarig. Daley Blind begik frispark på midten af Uniteds halvdel. Dødbolden endte ved Naldo, der på flot vis sendte bolden bag David de Gea.

Efter en halv time blev galt så værre. Wolfsburg kombinerede fint, og så var det i sidste ende Veirinha, der let kunne trille bolden i mål.

Et minut før pausen blev der tændt et lys. Lingard slog en bold indover, der fik lov at passere både forsvar og målmand. Bolden gik ind i det fjerneste hjørne, og i nogle sekunder troede alle, at målet ville stå.

Linjedommeren var dog ikke sikker i sin sag, og han valgte at løfte flaget for en offside på Juan Mata, der havde haft indflydelse på spillet. En noget kontroversiel situation, da det tog lang tid, inden dommeren tog sin beslutning. Det lignede dog, at den var korrekt.

Anden halvleg startede positivt for United. De var spilstyrende, og de kom frem til et par indlæg, der dog havde svært ved at ramme Fellainis hoved.

Efter en time begyndte det for alvor at ligne en udligning. Først endte en bold ved Memphis, der halvt liggende forsøgte at flugte bolden ind, men målmanden var dog på plads.

Et par minutter senere, var det Lingard, der efter en indøvet dødbold fik testet Benaglio, men igen reddede målmanden.

Efterfølgende blev det lidt mere sporadisk. Memphis prøvede og prøvede, men det blev aldrig helt farligt for United.

I det 82. minut havde United dog hjørnespark, og som det ofte er, når andet ikke lykkes, så må det komme efter dødbolde. Fellaini kom på bolden og headede imod mål og i sin iver efter at få clearet bolden, sendte Guilavogui bolden i sit eget mål. 2-2, og med resultatet i Eindhoven var United videre.

Endnu engang var det dog en stakket frist. Wolfsburg fik dødbold minuttet efter. United-defensiven har været bomstærk hele sæsonen, men i dag var den ikke at kende. Hjørnesparket endte i panden på Naldo, der scorede sit andet mål i kampen.

Samtidig scorede PSV til 2-1, og United kunne dermed kigge meget langt efter ottendedelsfinalen i denne sæsons Champions League.

Som det helst gerne er, når det er United, så bliver de ved til det sidste. Det var i et par situationer tæt på at give en udligning, men det blev ikke til mere.

United tabte dermed kampen 3-2 på en dag, hvor de havde chancerne til flere mål, men i sidste ende må man erkende, at det ikke har været godkendt, hvad der er blevet præsteret i Champions League.