Van der Sar støtter Van Gaal

På trods af tre nederlag i træk er den tidligere målmand ikke i tvivl om, at Louis van Gaal er den rette mand som manager i Manchester United.

Edwin van der Sar spillede i United fra 2005 til 2011 og vandt fire Premier League titler. Han har tidligere arbejdet under van Gaals ledelse i Ajax Amsterdam, og han er ikke i tvivl om managerens egenskaber.

– Louis har ikke tvivlet på egne evner mange gange i sit liv, og det er en god ting. Jeg tror, det er vigtigt med en stærk manager, der kan sit kram. Hvis ikke han kan lykkes i United, bliver det svært at finde en, der kan, udtaler han til Daily Express.

– Jeg har en meget stor tro på ham, og jeg har også oplevet meget med ham i vores tid i Ajax. Han har sin egen filosofi, når det kommet til sit arbejde, og han ved, hvordan han får sit hold til at spille den fodbold, han ønsker at se.

Louis van Gaal og tropperne har som nævnt ikke vundet de seneste tre kampe, men de har chancen for at vende stimen, når de på lørdag møder Crystal Palace i London.

Forrige artikel

Neville junior frygter de Gea-exit

Næste artikel

PSV bekræfter: United henter Depay

ANNONCE