Van Gaal: Ashley Young passer ind

Louis van Gaal udtaler, at Ashley Young har den perfekte profil i forhold til den spillertype, som træneren ønsker at arbejde med.

Ashley Young har i denne sæson spillet både wingback og kantspiller. I de seneste kampe har han været at finde på kanten, og i onsdagens vigtige kamp mod Newcastle blev han matchvinder. Louis van Gaal er tilfreds med englænderens præstationer.

– Han er den type spiller, der udfører det job, du beder ham om. Han er et rigtig godt billede på den spillertype, jeg kan lide. Han har spillet wingback, hvilket er hans bedste position, synes jeg. Nu spiller han på kanten, og jeg er meget tilfreds med hans præstationer, udtaler han til MUTV.

Youngs sene sejrsmål mod Newcastle kom efter, at holdet havde haft en lille håndfuld store chancer, og Louis van Gaal insisterer på, at der er forbedringer at spore.

– Vi bliver stadig bedre, hvilket er grunden til, at jeg var tilfreds med præstationen mod Newcastle. Jeg er dog ikke tilfreds med, at vi ikke scorede på nogle af de chancer, vi havde tidligere, men vi mistede ikke unødvendige bolde, som vi tidligere har gjort. Jeg er tilfreds med måden, vi holdte på bolden.

Ashley Young skiftede til United i 2011. Før det tørnede han ud for Aston Villa.
 

Forrige artikel

Van Gaal: Næsten en finale mod Arsenal

Næste artikel

Rooney ønsker at ende FA Cup-tørken

ANNONCE