Van Gaal beundrer Arsenals spillestil

Louis van Gaal ser frem til at møde Arsenal i søndagens storkamp. På trods af at de ikke har vundet mange titler de senere år, så er hollænderen stadig fuld af beundring for Arsenals måde at spille fodbold på.

Manchester United tager i morgen til London for at møde Arsenal på Emirates, hvor de i fjor vandt 2-1. Louis van Gaal ser frem til kampen mod en spillestil, som han beundrer.

– Baseret på teknik og taktik er Arsenal et af de bedste hold i ligaen, hvis ikke de er det bedste. Jeg kan godt lide den måde, de spiller fodbold på. Alligevel har de ikke vundet så meget, og det må de arbejde på, men det er ikke mit job.

– Sidste år var vi heldige på Emirates. Jeg mener, at Arsenal var bedst i den kamp, mens vi var bedst i FA Cup-kampen på Old Trafford, hvor vi tabte. Sådan er fodbold. Det bedste hold taber nogle gange, udtaler den hollandske manager til MUTV.

Arsenal tabte i midtugen ganske overraskende 3-2 på hjemmebane mod Olympiakos, men van Gaal er overbevist om, at Arsenal er i stand til at rejse sig fra en sådan nedtur.

– Arsenal har flere gange vist, at de kan komme tilbage fra nederlag, men jeg er ikke ved Arsenal, jeg er her i United, og det skal jeg fokusere på.

Kampen mod Arsenal sparkes i gang kl. 17 søndag eftermiddag.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Redknapp: Martial den bedste teenager siden Messi

Næste artikel

David Beckham hylder sammenholdet i United

ANNONCE