Van Gaal: Falcao skal være standarden

Louis van Gaal bekræfter, at han gik efter Radamel Falcao, fordi han ikke kunne lade muligheden passere.

Før sommerens transfervindue kunne mange enes om én ting; Manchester United trængte forstærkninger, og det var ikke i angrebet, det haltede mest.

Alligevel blev Radamel Falcao højst overraskende hentet ind i sidste øjeblik fra Monaco på bekostning af Danny Welbeck, som røg til Arsenal i samme ombæring. Det bytte er Louis van Gaal yderst tilfreds med.

– Jeg har ingen tvivl om Radamel, han står for mig som en af verdens bedste angribere. I dagens træning modtog han bolden og bang, så var der mål i næste sekund. Det instinkt viser han allerede fra start. Jeg ved godt, at jeg med sådan en historie kommer til at lægge pres på ham, og det er ikke meningen. Han har brug for tid. Han skal finde sin plads i et nyt hierarki, sagde van Gaal under dagens præstation af Falcao og Daley Blind.

– Jeg har givet alle chancen for at overbevise mig. Angående Danny Welbeck har han været her, siden han var ni år, og han har spillet tre fulde sæsoner efter sit lejemål i Sunderland. Men han har ikke samme niveau som van Persie og Rooney, og det er den standard, jeg vil have. Han fik lov at forlade klubben på grund af Falcao og de unge spillere, vi har til at dække pladsen.

Den hollandske manager lod endvidere forstå, at der er gode muligheder for, at United udnytter klubbens købsoption på Falcao næste sommer.

Forrige artikel

Video: Se Radamel Falcao og Daley Blinds pressemøde

Næste artikel

Louis van Gaal: Welbeck skulle videre

ANNONCE