Van Gaal insisterer på, han er manager næste sæson

De fleste engelske medier har dømt Louis van Gaal færdig efter denne sæson, men hollænderen selv er sikker på, han er United-manager efter sommerferien.

Der går ikke mange dage uden historier om, hvem der står i spidsen for Rooney, Martial og de andre United-spillere næste sæson. Van Gaal er af medierne blevet fyret flere gange i denne sæson, men klubben har endnu ikke meldt noget ud.

Bedst som de fleste var overbevidst om, at hollænderen ikke havde mere snor hos ledelsen, dukkede Rashford og Fosu-Mensah op. De to, en FA Cup-finale og mere positivt spil den senere tid har angiveligt fået ledelsen i United til at tro på processen.

Hovedpersonen selv holder fast i, at det kun er medierne, der har fokuseret på at få ham fyret.

– Jeg vidste godt, det ville blive sådan. Det snakkede vi også om, da jeg blev ansat. Det er en proces, og vi vidste, det ville tage tre år. Det var klubben selv, der ville have mig i tre år, selvom jeg kun ønskede to. Så næste sæson ser i mig igen, udtaler Van Gaal ifølge The Guardian. 

– Jeg er blevet fyret hver da de sidste seks måneder, men jeg er her stadig. Det er sket i alle de klubber, jeg har været i, så jeg kendet det godt.

Ender United med at vinde FA Cuppen og slutte i top fire i Premier League, så er der blandt engelske medier enighed om, at hollænderen er ved roret næste sæson.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Leicester City

Næste artikel

Er Memphis på vej væk?

ANNONCE