Van Gaal: Samme gamle sang

Louis van Gaal var tilfreds med det ene point, men følte United kunne have taget alle tre i dagens kamp mod Chelsea.

United fik 1-1 hjemme mod Chelsea, og når man scorer det udlignende mål fire minutter inde i overtiden så bør man være tilfreds med et enkelt point. Det var manager Louis van Gaal da også, selv om han følte der blev skabt chancer nok til at tage sejren.

– Det er den samme gamle sang. Vi skaber mange chancer men formår ikke at udnytte dem. Det gjorde Chelsea så, og så blev det svært efter deres scoring, for så havde de masser af boldbesiddelse og tid på bolden, sagde van Gaal efter dagens opgør.

Chelsea har startet sæsonen forrygende, og har vundet syv af ni kampe og allerede lagt sig solidt i spidsen af ligaen. Sidst de var i Manchester blev det til 1-1 mod City, og det endte altså også sådan i dag.

Van Gaal følte efter kampen, at United havde skabt muligheder nok til at snuppe sejren, men var til sidst naturligvis tilfreds med det ene point.

– Ti minutters tid efter deres scoring var vi tilbage og skabte chancer, og sad på tingene. Jeg synes vi fortjente det sidste mål. Jeg føler vi kunne have vundet i dag, også selv om det var mod Chelsea. Jeg har sagt det i tidligere kampe ja, men vi kunne have vundet i dag, sagde van Gaal.

Forrige artikel

Van Persie sikrede uafgjort

Næste artikel

RvP gnider salt i Chelsea-såret

ANNONCE