Van Persie er atter til rådighed

Hollandske Robin van Persie er igen klar til at spille for United, til gengæld er nyindkøbte Marcos Rojo ikke med i morgen mod Sunderland.

Det var blandede nyheder som Louis van Gaal i går kom med på pressemødet forud for søndagens udekamp mod Sunderland. Skadeslisten er blevet lidt længere, men til gengæld er Robin van Persie nu klar til spilletid efter sommerens slutrunde.

– Robin er klar til at spille, hvilket er en klar styrkelse af holdet. Jeg er meget glad for at han igen er klar til at spille, sagde van Gaal.

Til gengæld kunne van Gaal fortælle, at spanske Ander Herrera er seneste navn på skadeslisten, hvor den centrale midtbane efterhånden er ved at være fuldstændig tømt.

– Sidste uge havde vi ni skadede spillere, nu har vi syv. Det er meget, alt for meget, og jeg har aldrig prøvet det før som manager. Vi må leve med det, men er tynde på midtbanen, hvor Carrick, Fellaini, Herrera og Lingard er ude, sagde van Gaal.

Desuden kunne den hollandske manager fortælle, at nyindkøbte Rojo ikke har fået styr på arbejdstilladelsen endnu, og derfor ikke kan spille søndag i Sunderland.

– Rojo er skadesfri og klar til at spille, men har endnu ikke modtaget en arbejdstilladelse, og er derfor ikke til rådighed mod Sunderland. Så vi må vente, lød det fra Louis van Gaal.

Forrige artikel

U21: Uafgjort mod Liverpool

Næste artikel

Van Gaal tvetydig om Welbeck-situation

ANNONCE