– Vi har taget et vigtigt skridt mod Champions League

Louis van Gaal mener, at der i dag blev taget et vigtigt første skridt mod Champions League, men han insisterer på, at der stadig er et arbejde, der skal udføres.

Mål af Fellaini, Carrick og Rooney sikrede Manchester United en 3-0 sejr i dagens kamp mod Tottenham. Resultatet betyder, at United nu er 5 point foran Liverpool, der ligger på 5. pladsen. Merseyside-klubben har dog en kamp i hånden.

Næste kamp for Louis van Gaal og hans tropper er mod netop Liverpool på udebane næste søndag. En kamp der kan få vital betydning for eventuel Champions League kvalifkation.

– Vi har taget et meget vigtigt første skridt med sejren i dag. Nu skal vi dog til Liverpool i næste uge, der også en en stor konkurrent for us, udtaler van Gaal efter kampen ifølge Sunday Express.

Sejren i dag kom i hus efter en overbevisende præstation, hvor holdet særligt i første halvleg var Tottenham overlegne. Manageren var tilfreds med sine spilleres indsats.

– Hvis man ser bort fra de første fem minutter, så havde vi fuld kontrol over kampen. Vi scorede flotte mål, og vi gav ikke meget væk. Jeg synes, vi spillede rigtig godt.

Næste opgave for United er som nævnt mod Liverpool på Anfield i næste uge. Liverpool spiller inden da mod Swansea mandag aften.

Rooney: Har bare fokuseret på kampen