– Vi kan vinde Premier League

Uniteds midtbanespiller Jesse Lingard tror på, at han og holdkammeraterne stadig har en mulighed for at vinde mesterskabet.

United har fået en meget ujævn start på sæsonen, hvilket på nuværende tidspunkt betyder, at holdet er otte point efter ærkerivalerne Liverpool på førstepladsen.

Det har fået mange kritikere op af stolen, men i United-lejren tager man det roligt, og Jesse Lingard tror på, at holdet stadig kan kæmpe med om pokalen.

– De nye spillere har hjulpet meget. Vi er stadig igang med at lære hinanden at kende og arbejder uge efter uge på at forbedre os. Men de nye spiller gør, at jeg tror på, vi kan vinde titlen, siger Lingard til manutd.com.

Lingard har særligt et godt forhold til Paul Pogba, og de to har fejret deres respektive mål med dabs og andre finurlige håndkast. Men det er dog ikke kun Lingard, der har glæde af den nye franskmand. Han løfter stemningen for alle. 

– Han er en spilopmager i omklædningsrummet. Han danser altid og prøver på at få dig til at grine. Vi er mange gode gutter i truppen, og jeg tror på, at det vil bringe os til toppen. 

Jesse Lingard har indtil videre spillet seks kampe i denne sæson og lavet en enkelt assist.JEg t

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

U18: Ny storsejr til talenterne

Næste artikel

Ronaldo var Zlatans idol

ANNONCE