– Vigtigt med erfarne spillere

Louis van Gaal er ligeglad med alder, men vil gerne have erfarne spillere.

På dagens pressemøde fortalte Louis van Gaal, at han gerne vil have erfarne spillere på sit hold. Men en erfaren spiller kan både være 17 år og 28 år, alder betyder intet i denne sammenhæng.

– Jeg er ikke altid overbevist om spilleres erfaring på banen. Tag en fyr på Clarence Seedorf, som jeg gav chancen som 16-årig i Ajax. Ofte var han mere erfaren end spillere på 30 år. Det handler om personlighed, ikke om alder.

– Nu nævnes Wayne Rooney, men tag for eksempel Michael Carrick der nu er ude i længere tid. Det er jeg rigtig ærgerlig over, for han er også en erfaren spiller. Det er et hårdt slag for os. Det er altid vigtigt med erfarne spillere, men alder betyder ingenting, lød det fra van Gaal.

Louis van Gaal fortalte samtidig, at han altid leder efter spillere med erfaring i livet og ikke bare på fodboldbanen, når han skal ud og handle nye spillere. Hvad han helt præcist mente med dette, gik han ikke i dybden med.

Hollænderen er kendt for ikke at være bange for at give unge spillere chancen, og blev også spurgt ind til hans indflydelse på ungdomsholdene i United.

– Min førsteprioritet er førsteholdet, og så må man jo tænke kortsigtet. Nu vil jeg bruge al min viden på at få spillerne til at følge min filosofi, det må jeg få tid til i første omgang, sagde van Gaal.

Men samtidig fik hollænderen indskudt, at han havde bemærket at træningsanlægget i Carrington var særdeles følsomt overfor vinden, og at der nok kunne gøres noget ved dette. En god observation af van Gaal efter få dage i Manchester, men netop vinden har flere gange gjort forholdene i ungdomskampene umulige.

Forrige artikel

Der arbejdes på at finde roller til Class of 92

Næste artikel

- Jeg har en stærk personlighed

ANNONCE