Zlatan: Sådan kunne jeg være endnu bedre

Zlatan Ibrahimovic ville ønske, at han havde samme indstilling og mentalitet som 25-årig, som han har i dag.

Zlatan lægger ikke fingre imellem, når han snakker om sig selv og egne evner. Alligevel er der en enkelt ting som den store svensker ville ændre, hvis han altså kunne. Han ville gå tilbage til da han var 25 år, og ændre lidt på mentaliteten og indstillingen.

– Jeg spiller mere intelligent nu, for selvfølgelig ændrer man sig i løbet af årene. Man får en anden fysik, ens kondition ændrer sig, blandt andet gennem erfaringerne man gør sig. Men jeg ville ønske, at jeg havde den indstilling jeg har i dag, for ti år siden. For så havde jeg været endnu mere fænomenal, siger Zlatan i følge manutd.com.

I søndags spillede 35-årig Ibrahimovic sin kamp nummer 700 som professionel, så det er ikke rutine og erfaring svenskeren mangler. Og han forsøger da også på bedste vis, at give noget af denne erfaring videre til de unge talenter i klubben.

– Jeg forsøger at hjælpe med min erfaring og rutine, og så skal målene nok komme. Mål er en ekstra bonus. Hvis jeg scorer, hjælper jeg holdet, men jeg kan også hjælpe på mange andre måder.

– Marcus er en ung spiller i starten af karrieren, mens jeg er i slutningen af min. Jeg forsøger at hjælpe uden bold, med bold, med bevægelse, kommunikation og ved at ofre mig for holdet. Det er en del af spillet, og som spiller ønsker jeg at være så komplet som muligt. Så det er en af måderne, jeg forsøger at hjælpe de unge på, siger Zlatan.

Indtil videre har Ibrahimovic spillet 23 kampe for United og nettet 13 gange.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Julen er en vigtig periode

Næste artikel

- Vi har fået jackpot med denne lodtrækning

ANNONCE