Zlatan sikrede sejren på Wembley

Mourinho fik første titel i hus som United-manager, da United slog Leicester med 2-1 på Wembley.

Der var andet end Paul Pogba på menuen i dag for Manchester United. Her en uges tid inden sæsonstart stod den på en tur til Wembley og opgøret i Community Shield mod sidste sæsons mestre fra Leicester City.

Kampen var den første gældende for Jose Mourinho, og den portugisiske manager kunne efter 90 minutters spil fejre sejren og den første titel som United-manager.

Det var en kamp, der bar præg af at være en optaktskamp til selve sæsonen. Begge hold var endnu ikke 100% oppe i gear, de sidste afleveringer kiksede oftere end normalt, og der blev skiftet lidt mere ud end normalt.

Men tempoet var ganske pænt, og det var uden tvivl en kamp som giver et godt rygstød for United-spillerne inden næste uges premiere ude mod Bournemouth.

United startede med nyindkøbene Eric Bailly og Zlatan Ibrahimovic på banen. Bailly spillede en flot kamp i det centrale forsvar sammen med hollandske Daley Blind. Der er helt sikkert en lovende fremtid for Bailly i United, for den unge ivorianer viste hurtighed, fysisk styrke samt pæne evner i opspillet i dagens kamp.

I den anden ende af banen havde Zlatan Ibrahimovic ikke helt samme succes. I hvert fald lige indtil han steg til vejrs og headede bolden i nettet bag Kasper Schmeichel, og dermed sikrede United sejren på 2-1. Indtil da havde svenskeren været ganske anonym, smidt en række bolde væk og ikke været helt nok med i spillet. Men hvad gør det, når man i sidste ende kan kalde sig matchvinder.

Sommerens tredje indkøb Henrikh Mkhitaryan kom ind i overtiden, og nåede ikke at vise sig frem for de mange medrejsende United-fans på Wembley.

United kom på 1-0 i første halvleg, da Jesse Lingard tog en flot dribletur igennem Leicester-forsvaret og sikkert sendte bolden i nettet. Glimrende tur af kantspilleren, der også var manden som tilbage i maj sikrede United deltagelsen i Community Shield, da han sikrede sejren i FA Cup-finalen mod Crystal Palace.

Leicester fik udlignet kort efter pausen, da sidste sæsons store målsluger Jamie Vardy fik bolden ind bag David de Gea. Det lignede derfor uafgjort, indtil Zlatan kom højest på et indlæg fra Antonio Valencia syv minutter før tid.

Alt i alt en godkendt præstation af United. Der var perioder med godt spil, men også perioder hvor Leicester dominerede og United spillede for langsomt og for meget sidelæns. Men med en uge mere i benene, bør Mourinho og co være klar til jagten på Premier League-titlen.