Zlatan standsede United-sejrsstime

Manchester United fik ikke den generalprøve til sæsonstarten, de ønskede. PSG tog en 2-0-sejr i Uniteds sidste test i USA.

Louis van Gaal startede med en stærk opstilling, der kan være en tidlig indikator for United-bossens foretrukne 11. Bastian Schweinsteiger havde blandt andre fundet vej til startopstillingen i en kamp, der skulle afgøre vinderen af turneringen i USA. Dertil var det også værd at bemærke, at Daley Blind startede i centerforsvaret.

Manchester United ville vinde turneringen med en sejr efter ordinær spilletid eller på straffespark, PSG ville vinde med mindst en tomålssejr og vandt PSG med mindre end to mål, så ville sejren gå til New York Red Bulls.

Kampen var ikke ældre end to minutter før Zlatan Ibrahimovich rørte på sig for første gang. David de Gea gav ham en fri mulighed, men svenskeren missede. Han skulle komme efter det.

I kampens første kvarter var det dog Manchester United, der så farligst ud med halve chancer til Memphis Depay og Wayne Rooney, før førstnævnte fik stor en af slagsen. Fra kanten af feltet sparkede hollænderen dog et stykke ved siden af på en god mulighed efter 16 minutters spil.

Efter 22 minutter fandt Juan Mata nettet, men den lille spanier var korrekt i offside-position. Ellers glimrende aktion.

Efter 25 minutters spil tog PSG og Zlatan Ibrahimovich over. Zlatan sendte Blaise Matuidi i dybden, og i et splitsekund var David de Gea og Phil Jones i tvivl om, hvem der skulle cleare bolden, og midt i forvirringen fik franskmanden prikket den ind. United-keeperen så ikke god ud ved den situation.

Ikke længe efter blev Manchester United ramt på kontra. Zlatan startede selv showet, og sendte Maxwell fri ned ad venstrekanten. Brasilianeren kunne simpelt sparke den ind i svenskerens løbebane, der satte en inderside på til 2-0. Det så meget, meget let ud at spille sig igennem Matteo Darmian og Phil Jones ved målet.

Manchester United kom tættest på en reducering direkte på frispark ved Memphis Depay i første halvleg. Louis van Gaals tropper nød godt af en masse boldbesiddelse og find orkestrede angreb, men slutproduktet udeblev. 2-0 til pause.

Bastian Schweinsteiger, David de Gea og Ashley Young blev byttet ud med Morgan Schneiderlin, Sam Johnstone og Andreas Pereira i pausen. Igen måtte tyskeren gå fra banen uden at imponere i denne forsæson.

Andreas Pereira kom ind med god energi, og skabte røre på venstrekanten. Gode indlæg fandt Memphis Depay og Juan Mata, men igen manglede skarpeheden i de afgørende situationer.

Efter en god times spil kom Antonio Valencia og Chris Smalling ind i stedet for Luke Shaw og Phil Jones. Ikke længe efter blev blandt andre Zlatan Ibrahimovich byttet ud som en af de sidste fra Paris’ startopstilling.

De mange udskiftninger satte sit præg på sidste fase af kampen, hvor der blev længere og længere imellem de store målchancer. Paris Saint Germain havde været meget stille i anden halvleg, før Michael Carrick satte dem i gang med en skidt pasning. Det gav en fri mulighed til pariserne, men den blev banket forbi Johnstones mål efter 77 minutters spil.

Heller ikke en indskiftning af Jesse Lingard i stedet for Juan Mata med en håndfuld minutter igen kunne ændre på resultatet, der altså blev til et 2-0-nederlag på Manchester Uniteds sidste træningskamp inden Premier League-starteren mod Tottenham d. 8. august.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)