BLOG: Jeg er så umådelig træt

Man skal ikke lede længe efter en Manchester United-fan, som er ekstremt skuffet over denne sæson. Det er ikke kun resultaterne, der var langt dårligere end vi havde håbet på inden sæsonen startede. Men spillet har faktisk været endnu værre. Og gårsdagens maveplasker gør mig så træt af det hele.

For efterhånden mange år siden var der musikalsk hit, der beskriver mit liv lige nu. “I hate myself for loving you” var sangen. Det er ikke mit forhold til præsidenten i mit hjem, det er altså konen, men sådan har jeg det med United.

Hver eneste gang man får rigtig gode forhåbninger så bliver man knockoutet. Det er sket så ofte og det påvirker mig så utrolig meget, at jeg er tæt på ikke at orke mere i denne sæson. Jeg er stadig ikke kommet over, at vi tabte i går. Og desværre kan jeg godt se os tabe tre af de andre fem kampe i denne måned.

Jeg har allerede i lang tid været i den situation, at jeg er ligeglad om Erik ten Hag bliver fyret eller om han fortsætter. Selvom hans karakter for denne sæson, i mine øjne, ikke er bedre end til et 3-tal på en skal fra et til ti, så kan man godt finde flere argumenter for, at han skal forsvare. På den anden side kan man sagtens også argumentere for, at ten Hag skal fyres.

Lige nu er ten Hag muligvis et problem i United. Men for mig er spillerne et endnu større problem. Ikke fordi de ikke gider eller ikke kæmper. Jeg har sagt og skrevet det før og er nødt til at gentage mig selv. Uniteds spillertrup er nok blandt de intelligensmæssigt dårligste trupper blandt de bedste 100 hold i verden. Rigtig mange mål, der kommer imod United, kommer på samme måde. Og der skal ingen fortælle mig, at trænerne ikke har været obs på det og har forsøgt at lære spillerne det og fortælle dem, at det er noget de skal passe på.

Et andet problem jeg synes truppen har er, at spillerne er mentalt svage. Når holdet falder så falder det fuldstændig sammen. Kigger man på den vinkel så er kampen i går ikke noget overraskelse. Det, at spillerne er mentalt svage gør, at de heller ikke er klare når bolden bliver sat i gang på midtbanen og på modstandernes halvdel. Derfor er det farligt selvom United har nærmest alle spillerne bag bolden.

Der er scoret 67 mål mod United i denne sæson i alle turneringer. Kigger vi på hvornår målene er kommet er 27 af målene kommet indenfor fem minutter af første eller halvleg eller fem minutter efter, at United har scoret mål. Men hvorfor er spillerne ikke klare? Er det træneren, der har skylden for, at spillerne ikke er klare? Når det er et så stort problem tror jeg, at det kun er så meget en træner kan.

Da ten Hag blev ansat var der historier om hvor forberedt han var. Han havde tidspunkt på hvad spillerne skulle gøre og hvor lang tid det tog og hvor lang tid spillerne skulle bruge til at drikke i pauserne og så videre. Det vi har set fra United i denne sæson er ikke noget, der får mig til at tænke, at det er samme person, som vi hørte om inden han blev ansat. Skulle man sjov så kunne man spørge om nogen har set Sam Allardyce og Erik ten Hag på samme tid? For det kunne godt se ud som om, at den manager vi har set i denne sæson har været Big Sam.

Som ovenfor skrevet så har vi en mentalt svag trup, som også er utrolig uintelligent. Desuden er der en helt forkert kultur i klubben. Som en sagde i en podcast, som jeg hørte denne uge, så er kulturen den, at top 4 er målet. Og det medfører, at et nederlag gør måske ikke så meget for spillerne, hvilket så igen vil føre til, de ikke altid gider at give sig 200 procent. Men er målet mesterskabet så er det nærmest verdens undergang hvis det bliver et nederlag. Derfor kommer spillerne til at give sig lidt mere.

Alt dette er noget jeg er sikker på, at Ratcliffe, Berrada, Wilcox, Ashworth og Brailsford kan se. Jeg ved ikke helt hvilke spillere, der kommer til at forlade United uden Anthony Martial, Jadon Sancho, Mason Greenwood og Donny van de Beek. Disse fire er jeg 100 procent sikker på forlader United. Så er der flere, som jeg forventer forlader United.

Men jeg kan godt se for mig, at det kan blive helt op til 20 spillere, der kommer til at forlade klubben. Og der tænker jeg på de 38 spillere, der er i 1. holds truppen. Og kan på samme måde se mellem fem og ti spillere komme ind. Og jeg tror, at hvis det sker så tror jeg det er det rigtige at gøre. Kun på den måde kan kulturen ændres på holdet.

Det vil også kræve, at vigtige spillere, som er højt elsket af fansene forsvinder. Hvis det ikke sker så tror jeg, at Erik ten Hag, forudsat, at han ikke bliver fyret inden, ikke får lang tid næste sæson. Det er egentlig kun Mainoo, Onana, Højlund og Martinez, som jeg ser helt sikkert er i klubben næste sæson.

Jeg kan egentlig godt lide spillerne, som er i truppen nu. Der er nogle spillere, som jeg mener er et godt stykke fra, at være gode nok. Men deres attitude og indstilling er gode. Men som fan mener jeg, at der må ske noget nu. Om det er spillerne, der kommer ind eller ud, eller om det er unge spillere, der får muligheden istedet for nogle af de stjerner vi har set ikke kan gøre hvad de bliver bedt om.

Jeg synes også klubben skal melde ud hvad der sker med Raphaël Varane og Omari Forson, som begge har kontrakter, der har udløb denne sommer. Forson har mistet sin plads på holdet og det skyldes sandsynligvis, at han er kontraktfri om tre måneder.

2 kommentarer
 1. Kære Nattestad

  Jeg føler med dig og deler også dine triste følelser, har det på præcis samme måde.

  Jeg er også enig i mange af dine betragtninger omkring situationen lige nu og fremtiden under Sir Ratcliffe der forhåbentligt vil bringe en ny æra med sig og gerne meget snart.

  Vores uenigheder er nok i forhold til EtHs fremtid i klubben, jeg kan ikke se en fremtid for ham i United, det løb er kørt i min optik, en ting er udfald undervejs under en ny manager, det har vi set mange gange før både i egen klub og andre klubber, men når man i en nu næsten hel sæson, ovenikøbet anden sæson hvor man burde kunne se et vist fremskridt eller ihvertfald en minimering af de spillemæssige udfordringer vi oplevede i første sæson og en udvikling i spillestil og udtryk, ser det modsatte hvor disse “udfald” nærmest bliver vendt på hovedet og ses som “en god kamp” ind imellem, så er tiden kommet til nye øjne på truppen, taktikken, spillestillen osv…

  Jeg medgiver at truppen virker spillemæssigt uintelligent, men der kan være underlæggende problemer, herunder taktikken, instruktionerne fra teamet omkring holdet, et forkert fokus set udfra det spillermateriale der er tilrådighed i truppen, mange ting kan spille ind.

  Nen det korte af det lange, nye øjne på truppen, nye filosofier og spillemæssige fokuser er nødvendige nu, så må truppen opgraderes hen af vejen med spillere der har den rette mentalitet og kompetancer som den nye cheftræner søger til hans filosofi og udtryk.

  Nu vil nogle sige, jamen Bengtsson, det er jo det EtH skal have tid til og det er en fair pointe, men i min optik har EtH ikke kunne løfte holdet tilstrækkeligt i denne sæson til at jeg tør tro på at han kan vende det igen, der løbet for meget vand under broen nu og der er for mange ting der ikke fungere tilfredsstillende.

  Jeg savner stadig et klart udtryk på banen, jeg savner stadig en klart defineret taktisk tilgang og jeg savner især stabilitet i vores præstationer kamp efter kamp….det er ok at tabe fodboldkampe, men måden man taber på er også afgørende for mig og her fejler vi eklatant gang på gang.

  Nederlaget igår var mere uheldigt end det var på baggrund af en dårlig præstation også med tanken på nogle tvivlsomme dommerkendelser som selvfølgelig har stor indflydelse på resultatet i sidste ende, dog spiller vi naivt og uden rigtig kontrol, trods en høj intensitet og stærk moral da vi vender kampen, men ukoncentrationen i slutfasen kostede mod et hold der havde mange stærke individualiter på banen.

  Kentegnede for vores sæson, lidt godt men meget skidt…

  Men op med humøret Nattestad, vi kommer tilbage igen…vi er United ❤️🖤

 2. Elevating highland deck spaces with the incorporation of greenery through planters introduces a harmonious touch of nature to alpine living. Engaging in talks that delve into the varied types of plants thriving in mountainous environments, exploring suitable container options, and considering design considerations serves as an motivating guide for discussion board users looking to enrich their outdoor spaces with lively greenery. By sharing personal experiences with containers for decks and offering maintenance tips, the community fosters a vibrant dialogue centered around creating inviting and lush alpine deck surroundings.

  Delving into the specifics of plant varieties that flourish in highland conditions becomes a essential aspect of this dialogue, shedding light on the unique characteristics that make them well-suited to highland environments. Exploring numerous planter options opens paths for creativity, allowing individuals to align their choices with the overall design aesthetics of their mountainous decks. Talks on design aspects, encompassing factors such as layout and placement, provide valuable insights for creating visually attractive and logical deck landscapes.

  The collaborative exchange of personal experiences with deck planters becomes a font of creative inspiration, offering practical insights into the difficulties and triumphs of nurturing greenery in alpine settings. Maintenance tips shared within the community contribute to a collective understanding of how to ensure the durability and health of alpine deck landscapes. Through this conversation, discussion board users embark on a journey of transforming their open-air areas into enticing shelters that easily merge the charm of nature with the new allure of mountain living.

  [URL=https://fortcollinsdecks.com/services/]Deck additions Colorado[/url]

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Lakker Erik ten Hags tid i United mod enden?

Næste artikel

The Athletic: Murtough forlader klubben

ANNONCE