Vinter i Manchester

Nytårsdag, et par timer før Tottenham-kampen: Mange stod og råbte på Vidic, Rooney og Carrick efterhånden som de kom ud, mens spillerne gik målrettet mod spillerbussen, som holdt i tomgang foran The Lowry Hotel. Men da jeg så, at også Anders Lindegaard var på vej mod bussen uden at stoppe op, fik jeg med god og bestemt dansk røst råbt: ”Anders!” Det virkede, og Anders Lindegaard kom over, vi udvekslede et par ord, og jeg ønskede ham held og lykke med kampen og fik et billede.

Det er små to måneder siden sidste indlæg på bloggen, hvilket primært skyldes en juleferie i Danmark og senere forberedelse til en eksamen.  

Hvad angår den fodboldmæssige del af det at bo i Manchester, så var det endnu et højdepunkt at møde så mange af spillerne før hhv. Tottenham-kampen, som beskrevet ovenfor, men senere også før ligakampen mod Swansea. Det var oplevelser som disse, jeg havde håbet på, inden jeg tog af sted.

Er man på jagt efter autografer eller billeder af spillerne, når man er i Manchester, kan jeg også helt klart anbefale at gå ned til The Lowry Hotel 2-2,5 timer før kampstart. De par gange jeg nu har været der, har der stået et sted mellem 25 og 40 mennesker, så chancerne er noget bedre dér fremfor i mennesketsunamien ude foran Old Trafford.

Man kan godt mærke, at det nu er vinter i Manchester. Vores store altan, hvor vi i sommer kunne spise morgenmad og nyde udsigten ud over den sydlige del af Manchester, Wales’ bjerge og selvfølgelig Old Trafford er nu forvandlet til en fryser og radiatorerne er for førte gang taget i brug. Det er dog heldigvis ikke så koldt som kulden i Danmark, hvilket jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at opleve i forbindelse med min eksamen sidst i januar.

 

Siden sidste indlæg på bloggen har Mata sluttet sig til truppen. Det var sjovt at opleve den eufori og rygter, som prægede Manchester i dagene op til skiftet. Da jeg hørte, at han skulle til lægetjek på Bridgewater Hospital, som ikke ligger langt fra min lejlighed, valgte jeg at lægge vejen forbi. Størstedelen af det engelske pressekorps var repræsenteret ude foran hospitalet, men jeg fik desværre ikke et glimt af The Juan i den omgang.

 

I løbet af  januar var jeg også så heldig at få besøg af et par danskere fra hhv. Herning, Aalborg og Odense, mens jeg var på arbejde på The Old Nags Head. De havde læst mine indlæg på bloggen og var kommet ned for at hilse på. Det blev til et par rigtig hyggelige timer på arbejde den aften, og de fik gavn af den dansker-rabat, som jeg har fået sat i stand med min chef. Håber flere følger deres eksempel i de kommende måneder. Det er altid sjovt at møde andre danske United-fans herovre.

 

Selvom det er koldt, har vi dog haft små glimt af forår, hvilket næsten metaforisk kan overføres til Manchester Uniteds præstationer i den seneste tid. Forhåbentligt vil spillet blomstre op med Matas tilkomst, og med Rooney og van Persie tilbage kan man håbe på, at det sprudlende spil og resultaterne følger efter. Lad den kedelige vinter være ovre for Manchester og Manchester Uniteds vedkommende og lad os starte jagten på en placering i top 4 og gode resultater i Champions League.

I weekenden venter Fulham, hvor München-ulykken selvfølgelig vil blive markeret. Lad os håbe The Busby Babes kigger ned fra en skyfri himmel og hjælper os med at tage det første skridt ud af vintermørket.

I denne uge har vi  fået besøg af en veninde fra Danmark, og om lidt vil vi bevæge os ud mod The Trafford Centre. God uge til alle derude!

 

Husk, du kan se billeder fra min hverdag i Manchester på Instagram (leidesdorff), hvor der bl.a. ligger billeder af mødet med spillerne og billeder fra Old Trafford

Forrige artikel

Vidic forhandler med Inter

Næste artikel

Kroos: Jeg er glad i Bayern

ANNONCE