Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

Overblik: Hvor varmt brænder sædet under Solskjær?

Der er blevet skrevet mange linjer om Ole Gunnar Solskjærs fremtid som United-manager, fordi der i går blev spillet en fodboldkamp på Old Trafford.

Read more

BBC: United-ledelsen diskuterer ombygning af Old Trafford

Sir Bobby Charlton Stand står overfor en væsentlig overhaling, der blandt andet kan resultere i, at Old Trafford vil gå fra at kunne lukke 74.000 gæster ind til 80.000. 

Read more

Optakt: United skal bremse formstærke Liverpool på Old Trafford

Det er ærkerivalen Liverpool, der går ind til morgendagens opgør i bedst form og med den bedste stemning omkring holdet.

Read more

Mulig Liverpool-sejr ødelægger ikke Solskjærs titelhåb

Selvom søndagens brag mod Liverpool dufter af en sekspoints-kamp i Liverpools favør, så føler Ole Gunnar Solskjær, at det er for tidligt på sæsonen at vurdere titelchancer.

Read more

Scholes er bekymret på trods af comeback

Den engelske midtbanelegende render ikke rundt med armene i vejret efter Uniteds nyeste skud på comeback-stammen mod Atalanta. Efter kampen var han meget kritisk overfor præstationen - særligt det der blev leveret i første halvleg.

Read more

Solskjær tilegner comeback-sejr til Stretford End og 'verdens bedste fans'

Det var det nye sangafsnit, der løftede United-spillerne frem mod comebacket mod Atalanta ifølge Ole Gunnar Solskjær, som ikke vil høre tale om, at United-spillerne først i anden halvleg spillede for ham.

Read more

Solskjær stoler på sig selv og staben midt i svær periode

Selvom Manchester United i øjeblikket kæmper rigtig meget med at finde tilfredsstillende præstationer frem, så har Ole Gunnar Solskjær tillid til, at han staben og spillerne i samarbejde kan vende tingenes gang.

Read more

Sider