Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

The Athletic: United er ikke i tvivl - Oles job er ikke i fare

Det kan godt være, at #OleOut-hashtagget trender på Twitter, men det er ikke noget, United vil lytte til. I hvert fald ikke, hvis man skal tro mediet The Athletic.

Read more

Overblik: Forlænger Pogba eller ej?

Vi har efterhånden danset den her dans i et par år: Hvordan i alverden ser Paul Pogbas fremtid ud? Med blot to en halv måned til, at han frit kan skrive under med en ny klub, har vi prøvet så vidt muligt at besvare førnæv

Read more

Amad melder sig klar igen efter skadespause

Lige, som Amad Diallo var ved at score et lejeophold til Feyenoord, blev han skadet i træning og meldt ude i et par måneder. En ærgerlig situation for både klub og spiller.

Read more

Elanga udsat for racisme i landskamp

Anthony Elanga blev udsat for racistiske kommentarer fra en modstander i kampen mod Italien for Sveriges U21-hold, fortæller det svenske fodboldforbund.

Read more

Mike Phelan forlænger til 2024

Mandag aften annoncerer Manchester United, at man har forlænget med assistenttræner Mike Phelan indtil sommeren 2024. Dette kommer et par måneder efter, man har lavet samme aftale med hans chef, Ole Gunnar Solskjær.

Read more

Karakterbogen: Præstationer på det jævne

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Read more

Grim kamp ender i remis på Old Trafford

Manchester United skulle fortsætte sejrsstimen lørdag eftermiddag, da Everton kom forbi. United havde sikret sig en euforiserende overtidssejr hjemme mod Villarreal onsdag, men spillet sidder stadig ikke i skabet.

Read more

Sider