Medier: United er klar til at sælge Cristiano Ronaldo

Både BBC og Talksport fortæller i dag, at man i klubben er bekymret for Ronaldos attitude og indvirkning på holdet og derfor er villig til at lade ham forlade klubben.

Igen i dag er de engelske medier fyldte med historier om Cristiano Ronaldos fremtidige rolle på holdet – eller manglen på sammen. Troværdige medier rapporterer, at klubben er villig til at lade Ronalde forlade Old Trafford efter, at bekymringerne omkring spillerens påvirkning af resten af truppen bliver flere og flere.

En af de troværdige kilder er Simon Stone fra BBC, der i dag skriver, at man er villig til at lade den portugisiske stjerne forlade klubben, da man er bekymret for, hvordan angriberens attitude og humør påvirker resten af truppen. Flere højtstående personer er blevet foruroliget over, hvor hurtigt humøret i omklædningsrummet er skiftet fra positiv i optakten til det modsatte efter Ronaldos tilbagekomst til truppen op til sæsonstarten.

Portugiseren har ikke lagt skjul på, at han gerne vil væk samtidig med, at det meldes, at han har en negativ tilstedeværelse i klubben og næsten ikke kommunikerer med sine holdkammerater i kantinen.

BBCs kilder fortæller, at man frygter, at der ikke vil ske nogen ændring af Uniteds aktuelle problemer, før Ronaldo er væk. Selv, hvis han ikke blev erstattet, mener man, at klubben vil præsterer bedre uden sidste sæsons topscorer.

Portugiseren har stadig et år tilbage af sin kontrakt, som han skrev under på for under et år siden, men nu lader til, at han kan være på vej videre.

 

 

Forrige artikel

talkSPORT: United er tæt på Cunha

Næste artikel

Richard Fay: United overvejer Dembele

ANNONCE