Frenkie de Jong

Neville: De Jong bør sagsøge Barcelona

Gary Neville råder Frenkie de Jong til at lægge sag an mod FC Barcelona, som nægter at betale de 17 millioner euro, som de skylder ham i lønkroner.

FC Barcelonas Frenkie de Jong er i en af fodboldens skøreste situationer i øjeblikket. Egentlig vil han angiveligt gerne selv blive i den catalonske hovedstad, men kærligheden skulle ikke være gensidig mellem hollænderen og Barca.

Ifølge The Telegraph har klubben gentagne gange forsøgt at presse De Jong ud af klubben i håb om at indbringe finansielle midler, mens man skylder ham 17 millioner euro i lønkroner – men kun har tilbudt at betale ham de syv af dem.

Medier spekulerer i, at grunden til, at De Jong ikke er skiftet til Manchester United, er, at spanierne ikke har betalt de penge, de skylder ham. Og ifølge Manchester United-legende og Sky Sports-ekspert, Gary Neville, er det på tide, at De Jong lægger et sagsanlæg mod FC Barcelona.

– De Jong bør overveje et sagsanlæg mod Barcelona, ​​og alle spillere bør stå bag ham! En klub, der bruger formuer på nye spillere, mens de ikke betaler dem, de har under kontrakt for deres penge, er umoralsk og et brud. @FIFPRO burde involveret i sager som denne og stoppe det, skriver han på Twitter.

Her henvender Neville sig til FIFPRO, som er en fagforening for fodboldspillere, hvis formål er at forsvare fodboldspilleres rettigheder og interesser i flere lande – inklusiv Spanien.

Indtil videre har FC Barcelona hentet Andreas Christensen og Franck Kessié – dog på fri transfer, men til gengæld til høje lønninger – samt betalt over 100 millioner pund for Robert Lewandowski og Raphinha, mens man angiveligt også skulle være tæt på Jules Koundé.

Alt dette, samtidig med, at man har nægtet at betale Frenkie de Jong de penge, de skylder ham.

Forrige artikel

Garner er åben for nyt lejeophold

Næste artikel
Cristiano Ronaldo

Ronaldo og Mendes er på Carrington: Sir Alex og Robson er der også

ANNONCE