Officielt: Casemiro er rød

Manchester United og Real Madrid er nået til enighed om den brasilianske fodboldspiller Casemiro.

Det er ikke mange dage siden, at rygtet om, at Casemiro skulle være på vej til Od Trafford, opstod. Dag for dag og time for time er optimismen blandt fansene af de røde djævle steget og fredag aften annoncerede Manchester United på sin hjemmeside, at man var glad for at kunne meddele, at klubben var nået til enighed med Real Madrid om ​​Casemiro.

Handlen er i følge Manchester Uniteds hjemmeside betinget af de personlige vilkår, visumkrav og det obligatoriske lægetjek. Spilleren forventes endeligt præsenteret indenfor få dage.
Casemiro har spillet over 500 professionelle kampe, herunder 63 på internationalt niveau for sit hjemland Brasilien. Han har vundet 17 store hædersbevisninger i sin berømte karriere, herunder fem Champions League-titler og Copa America.
Casemiro er en fast del af det brasilianske landshold, hvor han ved flere lejligheder har spillet sammen med Fred på den centrale midtbane. Derudover har han tidligere spillet sammen med både Cristiano Ronaldo og Raphaël Varane i sin tid i Real Madrid.
Varane var i går aftes begejstret over nyheden og skrev følgende på Instagram:
– Mange kampe kæmpet sammen med min kriger, Case! Velkommen til Manchester, amigo.

Transferen vurderes til at have kostet Manchester United minimum 60 mio. pund, svarende til 525 mio. kr.

Forrige artikel

Romano: Casemiro skifter til Manchester United

Næste artikel

Avis: Chelsea har forhørt sig om Maguire

ANNONCE