United afviser Terror-trusler

Manchester United afviser her til eftermiddag, at Old Trafford skulle have været mål for et planlagt terroangreb på lørdag. Greater Manchester politi…

Manchester United afviser her til eftermiddag, at Old Trafford skulle have været mål for et planlagt terroangreb på lørdag.

Greater Manchester politi afslørede igår en islamisk gruppe på 10 mand, som efter signende skulle have planlagt et kemisk angreb mod Trafford Centre på lørdag.
Og igår mener de engelske aviser, at målet oprindeligt var Old Trafford på lørdag, når de røde djævle tager imod Liverpool.

Men klubben afviser dette:

“Vi har ikke fået at vide, at Old Trafford er blevet indenticieret som terrormål.
Vi har været i kontakt med politiet omkring sikkerheden på stadion, men det er rutine før enhver kamp.
Beslutninger omkring sikkerheden bliver normalt taget på kampdagen,” udtaler Uniteds talsmand, Phil Townsend.

Ifølge Manchester Evening News, så er teorien om at Old Trafford er terrormål blot en af ud af mange i den store sag, som indtil nu har været skyld i at 400 politimænd har haft travlt de seneste par dage.

Politiets aktion mod terorrgruppen igår var resultatet af flere måneders aflytning, men politiet fandt hverken våben eller kemiske stoffer i lejligheden.

Sportsarrangementer i al almindelighed har i mange år været et frygtet terrormål, hvilket vi også har kunnet opleve ved flere OL, senest i Atlanta i 1996, hvor en bombe sprang i forbindelse med olympiaden.

Osama Bin Laden har længe været kendt som Arsenal-fan, så måske havde han planer om, at fejre mesterskabet med en terrorhandling? Vi håber det ikke!

Forrige artikel

Old Trafford var terror-mål

Næste artikel

Både Solskjær og Keane tilbage på landsholdet

ANNONCE