Maguire: Jeg må gribe chancen

Vores kaptajn Harry Maguire fik i aften en efterhånden sjældent start hvor han gjorde en fin figur.

Han er også klar over, at han må gribe chancen når han får den. I et interview med ITV sagde han: “Det er over to uger siden jeg sidst spillede. Så jeg har arbejdet hårdt til træningen. Spillerne har spillet godt så jeg må gribe chancen når jeg får den og hjælpe holdet med at vinde. Det var dejligt at være på banen og hjælpe drengene og jeg er klar hvis jeg får chancen”

Maguire sagde også, at det er en uvant position for ham at være reservespiller, og at han ikke har planer om at vænne sig til det. Men han er også klar over den hårde konkurrence og erklærer, at der er flere klassecenterforsvarere i klubben, og at holdet har brug for alle resten af sæsonen.

Maguire sluttede interviewet med, at fortælle, at det er rigtig godt at have en så fremragende spiller som Casemiro, der løfter niveauet på holdet også moralen.

I et andet interview tilkendegiver Maguire også Readings niveau, og at det ikke var så nemt som mange troede inden kampen.

2 kommentarer
  1. Harry din tid i United har ikke været til din ret og ære. Mange faktorer har spillet ind og nutidens medie cirkus har gjort det yderligere svært for den stakkels mand.
    Jeg ser ham ikke komme tilbage og være en vigtig faktor for klubben. Et skifte ville være bedst for alle parter. Ny start for Harry tænker jeg ville være det optimale. Good luck Captain🔴🔴

  2. Kristian

    Fuldstændig enig i din betragtning og flot skrevet

    Maguire er stadig Club Captain og skal derfor behandles med respekt, dog er tiden kommet hvor han skal videre, han bliver aldrig fast starter i United igen, niveauet er ikke godt nok i forhold til Varane og Licha…håber han slutter sæsonen på en værdig måde med spilletid når det er muligt.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Casemiro fører an i brasiliansk opvisning mod Reading

Næste artikel

Ten Hag om avancement: De første 60 minutter var rigtig gode

ANNONCE