Rashford: Koundé skulle have haft rødt kort

Marcus Rashford er brandvarm for tiden og scorer i nærmest hver kamp. Det gjorde han, selvfølgelig fristes man til at sige, igen i aften i en meget svær kamp mod Barcelona på udebane.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

 

Han var også glad da han mødte MUTV efter kampen, men dog skuffet:

– Det var en god kamp, men for os så blev det til sidst et skuffende resultat. I 2. halvleg havde vi dem.

 

Men han var ikke tilfreds med en dommerafgørelse. Her snakker vi om den situation hvor Jules Kounde helt klart fælder Rashford omkring Barcelonas målfelt, men hvor dommerens fløjte forblev tavs:

– Det var et afgørende øjeblik i kampen. Jeg blev fældet. Ja, det var udenfor 16-meteren, men det skulle have været et rødt kort. Det ville have ændret alt. Jeg kan helt enkelt ikke forstå hvorfor dommeren tror, at jeg eventuelt smider mig der. Det er der ingen grund til. Sådan noget gør mig forvirret.

 

Hovedpersonen selv syntes ikke der var så meget for ham at gøre ved det flotte 1-1 mål:

– Enten måtte jeg satse højt eller måtte det bli lavt. Dermed var det bare at bestemme sig og tage chancen. Jeg følte før halvlegen, at de faktisk startet kampen godt. At de kontrollerede den. Vi hadde vores øjeblikke de første 45 minutter, men ikke så store chancer. Det var mere, at vi havde noen situationer som kunne have givet os muligheder, som Bruno med innlægget gennem feltet efter kun et minutt, men så var ingen der. Vi skulle have gamblet mere. Det er øjeblik som det som udgør en forskel. Så vi tog dem efter halvlegen, men vi kunne have gjort mere de første 45 minutter

2 kommentarer
  1. Tja Rashford har måske en sag her, men syntes ikke det var så åbenlys en fejl fra dommeren….Skal nok også lige huske at kampen spilles på Camp Nou.

    GGMU

  2. Ja kontakt det er der helt sikkert, men synes Rashford spiller lidt på den, da selv søger muligheden ret kraftigt, men den kunne sagtens os have dømt, og var den blevet dømt, så er der ingen tvivl sidste mand oplagt scoringsmulighed = direkte rødtkort og i tidligt i bad Kounde..🙂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

ten Hag var tilfreds med præstationen

Næste artikel

Xavi: Vi spillede mod et hold, som hører til i Europas top

ANNONCE