442: Rygtet til United vælger Spanien

Hele sommeren har Manchester United været rygtet til den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat, der spiller i Fiorentina. Angiveligt har spilleren også udtrykt et ønske om at komme til United. Men nu melder det ansete fodboldmagasin FourFourTwo at Amrabat har valgt at tage til Atletic Madrid.

Manchester United har i lang tid været rygtet til Sofyan Amrabat, der spiller i italienske Fiorentina. Ham kender Erik ten Hag fra deres tid i Utrecht.

Marokkaneren, der havde et flot VM i december, er en defensiv midtbanespiller, som angiveligt har udtrykt et ønske om at komme til Old Trafford. Det har også været forventet, at United ville købe ham efter, at United kom af med nogle spillere. Men nu tyder alt på, at Amrabat ikke gider vente mere på United.

Ifølge det engelske fodboldmagasin FourFourTwo har Amrabat valgt at sige ja til et bud fra Atletico Madrid. Ifølge magasinet så ser Amrabat Atletico-manager Diego Pablo Simeone som den ideelle manager til at videreudvikle den hollandskfødte marokkaner.

Forrige artikel

Sun: Skade forhindrer spillersalg

Næste artikel

Rasmus Højlund i dansk interview

ANNONCE