Bruno Fernandes: Vigtigt at vinde

Manchester Uniteds målscorer i dagens kamp, Bruno Fernandes, mener ikke, at Aston Villa-fansene kan lide at se ham på modstanderholdet.

Manchester United vandt i dag 1-0 mod Aston Villa hjemme på Old Trafford på et mål i første halvleg af Bruno Fernandes. Det var Fernandes syvende mål i karrieren mod Aston Villa.

I  et interview med MUTV efter kampen fik Fernandes spørgsmål om målet, fejringen og modtagelsen han fik fra Villa-fansene.

– De kan nok ikke lide at spille mod mig, men det er som det er. Sådan er fodbold. Det går fint for mig, de kan nyde kampen som de vil.

– Men jeg ville have foretrukket at de kom og støttet deres spillere i stedet, fremfor at fokusere på mig. Men hvis de tænker at det er bedre at fokusere på mig, fremfor deres spillere, så er det fint. Jeg har ikke noget imod det.

I interviewet med Premier League Productions etter kampslut snakkede Fernandes først og fremst om de tre vigtige pointsene United sikrede sig i kampen om top fire.

– Vi gør altid det vi kan for at vinde. Det er ikke muligt hver gang, men holdet gør altid alt for at vinde kampen.

– I denne klub handler det om at vinde, og hvem vi spiller mod spiller ingen rolle.

Aston Villa kom ind til kampen som et af ligaens formstærkeste hold, men Unai Emery & co. måtte altså se rækken uden nederlag blive brudt mod United.

– Vi vidste at vi møtte et godt lag som ikke havde tabt i ti kamper, med gode spillere, men vi vidste også at vi er kapable til å gøre vores arbejde og vinde kampen.

– Vi gjorde det vi er trænet til at gøre, vi kunne have scoret flere mål, men vi er glade for 1-0 og tre points.

Sejren sørger for at United er 9 points foran Tottenham på 5. plads (med en kamp færre spillet), 9 points foran Aston Villa (med to kamper færre spillet), 10 points foran Liverpool og 11 points foran Brighton (med en kamp mere spillet).

– Det er utrolig vigtigt for os at komme i top fire, og så må vi tænke på at vinde et nyt trofæ. Så vi må finde energien for og sigte mod top fire og FA-Cupen.

Forrige artikel

Karakterbogen: Defensiven holder højt niveau

Næste artikel

Erik ten Hag: Bruno var fantastisk

ANNONCE