Årets skuffelse: Marcus Rashford

Så er OldTrafford.dks årets skuffelse for denne sæson fundet. Der var otte muligheder at vælge mellem. Og vinderen blev en spiller, der er opvokset i klubben og som mange mener bruger for megen energi på de fattige børn. Det er Marcus Rashford, som vandt.

Der var mange skuffelser i denne sæson for en United-fan. Og otte af dem havde I mulighed til at stemme på til titlen som årets skuffelse. Der var muligt at stemme på Antony, Casemiro, André Onana, Marcus Rashford, Erik ten Hag, Jadon Sancho, Premier League og Champions League.

Vinderen blev Marcus Rashford. Han fik 23,36 procent af stemmerne. På anden pladsen valgt I præstationerne i Champions League hvor United sluttede sidst i en gruppe med Bayern München, FC København og Galatasaray. Den mulighed fik 21,32 procent af stemmerne. På tredje pladsen kom så præstationerne i Premier League hvor United sluttede nede på ottende pladsen hvilket er den værste placering i ligaen siden 1990. Præstationerne i Premier League gav 16,86 procent af stemmerne.

Antony fik 13,76 procent af stemmerne, Casemiro kom lidt overraskende kun ind på en femte plads med 11,72 procent, Jadon Sancho, der har været udlejet til Dortmund siden januar efter sin batalje med Erik ten Hag, fik 6,5 procent, manager Erik ten Hag fik 3,85 procent og sidst blev André Onana, der efter en svag start er kommet godt efter det, med kun 2,65 procent af stemmerne.

Forrige artikel

Månedens spiller for maj: Bruno Fernandes

Næste artikel

Årets unge spiller: Kobbie Mainoo

ANNONCE