Årets spiller valgt for ungdomsholdene

Manchester United har valgt årets spillere for reservene eller U21-holdet og for U18-holdet. Det er to meget talentfulde spillere, der fik hædrene.

Foto: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Manchester Uniteds U21-hold er færdig med sæsonen. Og nu har Nick Cox, akademichef, udvalgt årets spiller til hæderen, som bliver kaldt Denzil Haroun, Reserve team player of the year.

Valget faldt på målmand Ely Harrison. Det er kun anden gang siden hæderen blev givet første gang i 1989/1990, at en målmand har fået hæderen. Den anden målmand var Kevin Pilkington, som vandt hæderen i 1994/1995. De tre sidste vindere har været Dan Gore, Alvaro Fernandez og Hannibal Mejbri.

Harrison spillede 14 gange for U21-holdet og 16 kampe for U18-holdet. Derudover har han spillet to ungdomslandskampe for England. Harrison er 18 år.

Prisen som årets spiller for U18-holdet, der bliver kaldt The Jimmy Murphy Trophy, er unge Ethan Wheatley, der er blevet indskiftet tre gange for Uniteds første hold. Den 18 årige angriber har været en af de vigtigste spillere for det meget talentfulde U18-hold hvor han har spillet 16 kampe og scoret 10 mål. Derudover har han spillet 12 kampe og scoret fire mål for U21-holdet. De sidste tre vindere har været Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho og Shola Shoretire

Skriv et svar
Forrige artikel

Rashford konfronterede tilråb fra United-fan under opvarmningen

Næste artikel

Torsdagens rygter

ANNONCE