Afstemning: Årets skuffelse

Nu er sæsonen slut og derfor vil vi i den kommende tid komme med flere afstemninger. Den første afstemning er for at finde årets skuffelse

Vi kommer i den kommende tid med flere afstemninger da sæsonen nu er slut for United. Denne afstemning er om årets skuffelse. I kan vælge op til tre skuffelser. Og det er ikke nødvendigvist en spiller, men det også være spil og resultater i Premier League og Champions League samt Erik ten Hag som manager.

 

This poll is no longer accepting votes

Hvem eller hvad er årets skuffelse?
2 kommentarer
  1. Synes holdets indstilling og vilje til at kæmpe for trøjen er den største skuffelse.
    Klubben er stadig et kæmpe rod, men tror på vi i løbet af 2-3 år, kan komme af med alle de spillere vi tydeligvis ikke har brug for, og erstatte dem med de rigtige. De rigtige er både egne talenter, samt signings der ønsker at komme til verdens største klub og gøre en forskel. Slut med spillere der går efter lønnen og intet andet.

    Giv endelig ETH en sæson mere, lad ham luge ud, og bringe flere unge talenter i spil. Bak ham op med en sportslig ledelse, der køber fornuftigt ind og ikke vælter kæmpe lønninger ud til middelmådige spillere.

  2. Den største skuffelse i sæsonen var at De Gea ikke fik en velfortjent afsked. Hvordan kan man bare lade en mand går ud af bagdøren efter 12 års tro tjeneste. Virkelig en kæmpe skuffelse og ikke United værdigt og satte faktisk standarden for sæsonen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

MEN: INEOS er i dialog med UEFA om forbud

Næste artikel

Afstemning: Årets unge spiller

ANNONCE