Afstemning: Hvem er årets spiller?

Sæsonen er slut, og årets spiller skal kåres. Den opgave tildeler vi OldTrafford.dk’s brugere. Vi har derfor nomineret de fem spillere, der har opnået den højeste gennemsnitskarakter her på siden i løbet af sæsonen.

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Nu skal årets spiller kåres, og du er med til træffe beslutningen. Vi har nomineret de fem bedste spillere i løbet af sæsonen – baseret på karakterbogen efter hver kamp. Det er kriterium, for at kunne blive nomineret, at man skal have fået karakterer i mindst 15 kampe i løbet af denne sæson.

De fem nominerede er:

Harry Maguire

OldTrafford.dks klart bedste United-spiller i denne sæson. Hans gennemsnit er på 6,50, hvilket er over 0,3 højere end den næstbedste. Den forhenværende anfører har faktisk spillet en ret god sæson, men bliver ofte overset, når fans snakker om de bedste i denne sæson. Hvorvidt man mener, at Maguire har været bedste eller ej, så viser karaktererne her på siden helt klart, at Maguire har været en af de bedste og en af de få spillere, der kan holde hovedet højt i denne sæson. Desuden blev han valgt til månedens spiller her på siden i oktober og november.

Kobbie Mainoo

Midtbanespilleren, der lige er blevet 19 år og har fået sit store gennembrud i denne sæson, var OldTrafford.dk’s næstbedste spiller med en gennemsnitskarakter på 6,17. Han blev månedens spiller på siden i januar. Han har haft flere roller på midtbanen, men det har ikke påvirket den unge landsholdsspiller bemærkelsesværdigt. Det viser hans landsholdsdebut og udtagelse til EM-slutrunden også. En meget populær spiller, som mange United-fans sætter sin lid til skal føre United til flere triumfer i de kommende år.

Raphaël Varane

Det blev til tre år i United-trøjen for den elegante franske forsvarsspiller. Han slutter denne sæson med et gennemsnit på 6,11 og en FA Cup-pokal. En spiller, der tit bliver undervurderet på grund af Uniteds dårlige resultater. Han har gjort det godt, og ikke mindst hans makkerskab med Lisandro Martinez har været godt. Desværre får han ikke forlænget kontrakten, der har udløb om en måneds tid. Og det skyldes sandsynligvis de mange skader han har haft, fordi kvaliteterne er helt klart stadig til stede.

Luke Shaw

En anden meget skadesplaget spiller, der kun lige akkurat præsterede i nok kampe til at blive nomineret. 15 kampe blev det til for Uniteds fjerdebedste spiller. Snittet er kun på 5,93 hvilket også viser, at United ikke har præsteret godt i denne sæson. Sammen med Martinez en af de vigtigste spillere, og derfor har United haft store problemer på venstrebacken i denne sæson. Luke Shaw er udtaget til det engelske landshold til EM-slutrunden, men det er tvivlsomt, om han bliver klar efter sin langvarige skade.

André Onana

En af de mest udskældte spillere i denne sæson er den camerounske målmand. Men han har samtidig også løftet niveauet i de sidste måneder. Blev månedens spiller i marts på OldTrafford.dk og slutter som den femtebedste med et snit på 5,86. At være en ny målmand i en ny liga er tit meget svært, og det har det vist sig også at være gældende for Onana.

This poll is no longer accepting votes

POTY
Hvem er årets spiller i United
Forrige artikel

Kieran McKenna ser ud til at blive i Ipswich

Næste artikel

Afstemning: Læsernes årets spiller

ANNONCE