Afstemning: Målmænd

Nu hvor det ser ud til at nærme sig til, at Ineos har fået besat alle posterne i den sportslige del af klubben begynder forberedningerne til næste sæson langsomt. Derfor vil vi i de kommende uger høre jer hvilke spillere I synes United skal beholde og hvilke spillere skal ud.

Vi kommer de næste uger at køre nogle afstemninger hvor I som læsere kan komme med jeres mening om hvilke spillere United skal beholde og hvilke spillere skal ud.

Og vi starter med målmændene. For at gøre det hele lidt mere krydret har vi taget alle spillere på 1. holdet og U21-holdet (undtagen Tom Huddlestone).

I må meget gerne også fortælle hvorfor I har valgt som I gør.

This poll is no longer accepting votes

Hvilke målmænd skal United sælge?
1 kommentar
  1. Hmm Onana har vist fremskridt som sæsonen er skredet frem så derfor bør han ikke sælges, der er forhåbentligt mere i vente.

    Bayindir som reserve er vel pt helt fint, på trods af vi ikke har set meget til ham imponerede han ikke specielt mod Newport.

    Jeg har valgt Vitek som salgsobjekt, kender ikke så meget til ham men han kunne måske tiltrække nogle klubber så vi kan tjene en skilling på et salg.

    Heaton er i sin karrieres efterår og selvom han gjorde det fint i pre season tour i USA er der nok ikke købere til ham, behold ham som nødbackup.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

De glemte angrebsstjerner, del 3: United første superstjerne

Næste artikel

Endnu en hæder til Højlund

ANNONCE