AFSTEMNING: Månedens spiller

I denne sæson kommer I som læsere til at afgøre hvilken får titlen som oldtrafford.dks månedens spiller. Hver måned bliver de tre spillere, der på siden har fået højest karakterer af vores skribenter, nomineret til afstemningen.

I denne sæson giver vi jer læsere muligheden til at vælge oldtrafford.dks månedens spiller. Efter hver kamp giver vores skribenter karakterer til spillerne. Når måneden er slut så bliver de tre med højeste snit, og som har fået karakterer i mindst halvdelen af kampene, nomineret til prisen som månedens spiller.

I september måned kan vi se på en måned hvor det har gået rigtig dårligt. Ingen har et snit over et 6-tal på en skala fra 1-10. Der er dog tre spillere, der kommer ind til nomineringen.

De tre spillere, der er nomineret i denne måned er Marcus Rashford, Hannibal Mejbri og Rasmus Højlund. Deltag i afstemningen nedenfor.

This poll is no longer accepting votes

Månedens spiller
2 kommentarer
  1. Min stemme går til Dalot som i min optik er en af de meget få der kan se sig selv i øjnene og være sin indsats bekendt.

    Hannibal er den af de tre nominerede jeg havde mindst forventninger til, men er den af de tre som har overrasket mig mest positivt

    Højlund har ikke imponeret mig, nok mest fordi holdet spiller så elendigt får han virkeligt ikke optimale betingelser.

    Mens Rashford har skuffet mig allermest sammen med Bruno og til dels Casemiro trods hans mål.

  2. Man skal godt nok havde den helt brede dansker brille på før man syntes Rasmus har gjort det godt. Hvis hans pas ikke var dansk så havde folket døbt ham den nye Martial. Kæmper godt, men i min optik brænder han chancer og har store problemer med at stå det rigtige sted.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Varane: Vi har kvalitet nok i truppen til at vinde Champions League

Næste artikel

Sky Sports: Ratcliffe overvejer at købe en mindre andel i Manchester United

ANNONCE