Amad modtog trofæ

Sidste sæson var Manchester Uniteds unge offensiv spiller Amad Diallo på udlån i Championship-klubben. Udlånet var en stor succes hvor Amad var Sunderlands bedste spiller i en sæson hvor den nordengelske klub klarede sig bedre end forventet. Amad gjorde så godt, at han blev valgt til årets spiller i Championship.

Amad Diallo har nu været en Manchester United-spiller i to år. Men chancerne har været få. En årsag har været, at han i sidste sæson var udlejet til Sunderland, der spiller i Championship. I denne sæson skulle han få chancen, men en skade, som han fik i sommer har holdt ham ude lige siden og derfor har han ikke været at se i denne sæson.

Udlånet til rød og hvidstribede i Nordengland var en stor succes for ivorianeren. Han scorede 14 mål og blev Sunderlands topscorer og hjalp dem til en play-off plads hvor de tabte mod oprykkerne fra Luton Town.

Amads præstationer for Sunderland var så gode, at fansene valgte ham til sæsonens bedste spiller i Championship. Og nu har han i en ceremoni på Carrington modtaget trofæet som bevis på hæderen.

Forrige artikel

Alejandro Garnacho blevet far

Næste artikel

FIFPro: Bruno topper liste med flest minutter spillet det seneste år

ANNONCE