Amrabat tror på bedre tider

Manchester Uniteds nye marokkanske spiller Sofyan Amrabat erkender, at United har haft det svært i starten af denne sæson, men er overbevist om, at gennem hårdt arbejde, at der nok skal komme bedre tider.

 

Sofyan Amrabat erkender, at Manchester United har været igennem vanskelige øjeblikke denne sæson, men at hårdt arbejde vil være nøglen til forbedringer i Uniteds form. Den 27-årige har oplevet en blandet start på sin periode med de røde djævle, fra de højdepunkterne i lørdagens comeback-sejr over Brentford til skuffende hjemmenederlag mod Crystal Palace og Galatasaray.
Der har selvfølgelig været flere årsager, ikke mindst en skadeskrise i forsvaret, der resulterede i Sofyan’s første fire optrædener alle kom på venstreback, snarere end i hans sædvanlige midtbanerolle. Amrabat har haft mulighed for at kigge på situationen forud for landsholdspausen, og den lejede Fiorentina mand er positiv over, at United vil blive bedre, som sæsonen skrider frem.

– Jeg tror, jeg kan sige mange ting, men jeg vil ikke bruge dem som en undskyldning sagde Amrabat i et nyligt interview med Premier League Productions, da han blev spurgt om Uniteds start på 2023/24.

– Jeg tror, i livet, men også i fodbold, går det aldrig altid godt eller at man altid er på toppen. Du har altid øjeblik, der måske er lidt svære, og jeg tror, det er lidt sådan på dette tidspunkt. Men vi er lige startet. Vi har stadig en meget lang sæson, en lang vej at gå. Jeg tror, vi har spillet godt og har haft mange positive og gode ting. Måske med lidt mere held, ville vi have vundet kampe, som vi ikke vandt. Så jeg har stor tillid og jeg tror jo på det og vi arbejder meget hårdt hver dag.

– Ingen vil give det til dig. Du skal arbejde for det. Men vi arbejder meget hårdt, og jeg tror det vil blive fint. Det kommer til at være godt Amrabat, der forventes at spille sin 50. landskamp mod Elfenbenskysten i lørdagens venskabskamp, har tidligere arbejdet med Erik ten Hag mens de begge var i Utrecht i Holland. Han er derfor vant til kravene fra den hollandske manager, men siger, at fremskridtet på hans nuværende klub vil komme med tid og tålmodighed.

– Vi træner meget med det, manageren beder os om, og den måde, han vil spille på tilføjede den marokkanske midtbanespiller.

– Vi lægger meget tid og energi i det, og som jeg sagde, er der mange gode ting. Selvfølgelig er vi ikke perfekte endnu, men jeg tror ikke, nogen er perfekte. Det tager tid. Men jeg tror også, det er resultaterne. Hvis resultaterne kommer, bliver det kun hurtigere, at selvtilliden vokser. Det er sådan fodbold er.

 

Forrige artikel

MEN: Maguire påpeger sin høje sejrsprocent og antyder muligt exit

Næste artikel

Manchester United deltager i fælles støtte til civile ofre i Israel og Gaza

ANNONCE