Bayern: Tre spillere at holde øje med

I aften møder United de tyske mestre fra Bayern München i comebacket til Champions League. Her kigger vi på tre af tyskernes spillere, som vi skal holde øje med i kampen.

Bayern München har rigtig mange klassespillere. Flere af deres reserver ville nok også være mere end reserver i United. I denne artikel kigger vi på tre spillere, som kan få betydning for kampens udfald.

 

1. Jamal Musiala

Den 20 årige tysker med engelske rødder er en af de bedste unge spillere i verden i dag. Han blev Bayerns yngste spiller nogensinde da han 20. juni 2020 fik debut i Bundesligaen mod Freiburg. 17 år og 115 dage gammel var han da han fik debut. Han blev også Bayerns yngste målscorer da han scorede i 8-0-sejren mod Schalke 04 den 18. september 2020. I dag er offensiv spilleren blevet 20 år og er en af de vigtigste spillere i Bayern. Han fik 32 mål og assist i 47 kampe i sidste sæson. Musiala er en driblestærk kreatør, der også byder ind med mål. Hvis Casemiro fortsætter sin dårlige form i starten kan den unge tysker blive en betydningsfuld spiller for tyskerne.

2. Harry Kane

Den nyindkøbte engelske landsholdskaptajn er en af verdens bedste angribere. Den forhenværende Tottenham-spiller var i lang tid sat i forbindelse med et skifte til United, men valgte at skifte til de tyske mestre istedet for. Kane er den næstmest scorende spiller i Premier League. Men udover at være en yderst målfarlig herre så er han også ret kreativ og i særdeleshed er hans samarbejde med Son Heung-Min i Spurs blev et berygtet samarbejde set fra forsvarernes side. Kane er i dag meget mere end en målscorer og nok kun overset som verdens bedste fordi han endnu ikke har vundet et trofæ.

3. Joshua Kimmich

Den 28 årige tysker er blandt verdens bedste midbanespillere og er også verdensklasse som højre back. Denne sommer var der visse rygter om, at United var interesseret i den fleksible tysker, der kan spille mange pladser. Højre back, center back, defensiv midtbanespiller og offensiv midtbanespiller er alt pladser han har spillet i høj klasse. Han bliver af flere set som en Schweitzisk armykniv fordi han kan så mange ting på en bane og kan spille både offensivt og defensivt. Han er en klog spiller med god teknik og en utrolig vinder.

Skriv et svar
Forrige artikel

Optakt: Kriseramte United mod tysk supermagt

Næste artikel

The Athletic: Stort interview med Ole Gunnar Solskjær

ANNONCE