Dårlig sæson, men masser af hæder

Denne sæson har været elendig for Manchester United hvis vi kigger på spil og resultater. Men alligevel har der været masser af hæder til United-spillerne fra Premier League. Og igen denne måned er der flere hædre til United-spillerne.

Selvom United har haft en elendig sæson både spillemæssigt og resultatmæssigt så har der været mange hædre, der er tilfaldet United-spillere i Premier League-sammenhæng i denne sæson.

I november blev Harry Maguire valgt til månedens spiller og Rasmus Højlund vandt hæderen i februar. United og André Onana har stadig til gode at vinde månedens redning selvom Onana har været nomineret to gange, i november og i februar. Og hæderen som månedens manager tilfaldt Erik ten Hag i november og han var også nomineret i februar.

Og hele fire gange har en United-spiller fået tildelt månedens mål. Bruno Fernandes’ mål mod Burnley vandt prisen for september (hvor Hannibal Mejbri også var nomineret til prisen), i november var det Alejandro Garnacho, der vandt med det smukke saksespark mod Everton, Kobbie Mainoo vandt prisen i februar for sit smukke sejrsmål mod Wolves, mens Marcus Rashfords derbymål mod City vandt prisen for marts. Derudover var Diogo Dalot nomineret for sit mål mod Sheffield United i oktober.

Og igen i denne måned kan United vinde flere af disse hædre. Fernandes er nomineret som månedens spiller, Mainoos mål mod Liverpool er nomineret til månedens mål og Onanas redning mod Burnley er nomineret som månedens redning.

1 kommentar
  1. Tja individuel hæder syntes så uendeligt ligegyldigt I en så markant elendig sæson….ikke dermed sagt at det ikke er fortjent, men fodbold er og bliver en holdsport og holdet kommer først.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Torsdagens transferrygter

Næste artikel

Ten Hag: Sancho viste, hvorfor Manchester United købte ham

ANNONCE