Daily Mail: David de Gea til United-kamp

Målmandslegenden David de Gea var i aftes på Leigh Sports Village hvor han kiggede på Manchester Uniteds kvindehold spille sin første Champions League-kamp mod Paris Saint Germain.

I aftes spillede Manchester Uniteds kvindehold mod Paris Saint Germain i kvindernes Champions League. Det var holdets første kamp i den fornemme turnering og den sluttede 1-1 efter, at det franske hold kom foran 1-0.

Blandt tilskuerne var den forhenværend Manchester United-målmand David de Gea. De Gea, der bliver 33 år næste måned, er stadig klubløs efter, at han ikke fik sin kontrakt fornyet af United i sommers. Der har været rygter om tilbud fra Spanien og Saudi Arabien, men der har også været rygter i hans hjemland Spanien om, at han vil gøre som Eden Hazard og stoppe sin karriere.

På sin Instagram-profil skrev målmandslegenden “Lets Go!!!” til et billede hvor man kunne se Manchester United-spillerne varme op. Og det er hans første kamp som tilskuer til en United-kamp siden han forlod United i sommers. Han har siden han sluttede i klubben boet i Madrid med sin kæreste Edurne Garcia og deres toårige datter Yanay.

Det skriver Daily Mail, der også skriver, at det forventes at komme en afgørelse i januar om de Geas fremtid.

Forrige artikel

Wayne Rooney i nyt trænerjob

Næste artikel

Neville: Tror ikke på United

ANNONCE