Daily Mail: Ex-United spiller tæt på kontrakt

I aftes spillede den forhenværende Manchester United-spiller Jesse Lingard en venskabskamp med Liverpool-legenden Steven Gerrards klub Al-Ettifaq. Kampen, der blev spillet som åbningskamp på den saudiske klubs nye stadion, sluttede 2-2 og JLingz var en af El-Ettifaqs målscorere.

I mange år var Jesse Lingard en del af Manchester United. Først i mange år som ungdomsspiller og så i nogle år som en del af førsteholdstruppen. Lingard var aldrig blandt de populæreste spillere, men det var først sidste år, at han endeligt forlod klubben.

Sidste sæson havde han kontrakt med nyoprykkede Nottingham Forest. Men den et årige kontrakt, der blev underskrevet sidste sommer blev ikke fornyet og derfor har den forhenværende landsholdsspiller gået uden klub siden sidste sæson. Lingard har prøvetrænet i flere klubber.

Og den sidste klub han har været i er den Saudi Arabiske klub Al-Ettifaq, der trænes af Steven Gerrard. Klubben ligger efter ni kampe på 7. pladsen med 17 points seks points bag det førende hold Al-Hilal. Mange spillere forlod i sommers Premier League for at spille i Saudi Arabiske klubber. Udover at have Gerrard som træner så har Al-Ettifaq fire forhenværende Premier League spillere i truppen. Jordan Henderson, Georgionio Wijnaldum, Demarai Gray og Moussa Dembele er i den saudiske klubs trup.

I aftes spillede Lingard så en venskabskamp for Al-Ettifaq mod Al-Khaldiya. Det var den første kamp på Al-Ettifaqs nye stadion, Ettifaq Stadion. Lingard leverede ifølge Daily Mail en imponerende indsats og skulle kun bruge fire minutter til at score et mål for klubben. Ifølge Daily Mail øgede Lingards imponerende præstation muligheden for at den nu 30-årige englænder vil få kontrakt i den ambitiøse klub,

Jesse Lingard, der bliver 31 år i december, spillede 232 kampe for United og har spillet 318 kampe i karrieren.

Forrige artikel

Brandon Williams har succes i Ipswich

Næste artikel

Video: Højlund med flabet hælscoring til landsholdssamling

ANNONCE